ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σε εμφύλιο οδηγούν οι δηλώσεις του Χρ. Παπουτσή για την οικογένειά του


Αναίτια επίθεση σε ηλικιωμένο από τα ΜΑΤ του Παπουτσή. Ποιος ευθύνεται;
 
«Έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο τους προς το πρόσωπό μας;» είπε υπαινισόμενος εμφύλιο
 
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ κατήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Χρήστος Παπουτσής. Μιλώντας στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής είπε: «προειδοποιώ όλους εκείνους τους ανήθικους: μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου».
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ επιθέσεις που δέχονται τις τελευταίες ημέρες πολιτικά πρόσωπα, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν εντυπωσιάστηκε ούτε αποδέχτηκε ποτέ την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κανενός και δήλωσε "αισθάνομαι ότι είμαι κατήγορος και όχι κατηγορούμενος, εναντίον εκείνων που προκαλούν τη βία. Είμαι ενάντια σε αυτή από όπου και αν προέρχεται και η βία γεννά βία. Εκείνοι που θεωρούν ότι υπάρχει προοδευτική βία τους λέω ότι απλά ενισχύουν τη βία των κατασταλτικών μηχανισμών".
ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ η αποστροφή του κ. Παπουτσή που αναρωτήθηκε «έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;». Κάτι που από πολιτικούς παρατηρητές εξελήφθη ως πρόκληση του δύσμοιρου κόσμου του ΠΑΣΟΚ, που εκτός της οικονομικής εξαθλίωσης που του επιβάλλουν τον ωθούν σε εξανδραποδισμό και σε εμφύλιο, προκειμένου να στηρίξει τη θέση τους που κινδυνεύει. Τέλος κάλεσε τα κόμματα να απαντήσουν αν υιοθετούν τις πρακτικές του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολάτου, ο ίδιος διατείνεται ότι οργανώνει τις επιδρομές στα σπίτια των πολιτικών.
ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ προχώρησε και ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ εκφράζοντας παράλληλα τη συμπάθειά του προς την οικογένεια του κ. Παπουτσή ενώ σημείωσε ότι ο πολιτικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να πάρει θέση, γιατί είναι πρωτοφανές φαινόμενο και υπάρχει κίνδυνος να πάρει απειλητικές διαστάσεις. 
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: