ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Έκκληση για εθελοντική συνεργασία από τους Γιατρούς του Κόσμου


Πανταχού παρόντες οι Γιατροί του Κόσμου, αξίζουν την προσφορά μας.

Έχουν ανάγκη από γιατρούς και ιατρικά υλικά για 
την υποστήριξη των Μεταναστών της Πάτρας

Οι «Γιατροί του Κόσμου» για αρκετούς μήνες βρίσκονται στην Πάτρα και προσφέρουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε μετανάστες δίχως τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα και αιτούντες άσυλο. Οι άνθρωποι αυτοί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των «Γιατρών του Κόσμου», αν και στερημένοι από πάσης φύσεως δικαιώματα, μπορούν μέσω της κινητής ιατρικής μονάδας των «Γιατρών του Κόσμου» να λαμβάνουν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα και ψυχο-κοινωνική υποστήριξη.
Ωστόσο για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των επωφελούμενων, οι «Γιατροί του Κόσμου» απευθύνουν έκκληση σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για εθελοντική συνεργασία.
Ιδιαίτερες ανάγκες υπάρχουν από τις ακόλουθες ειδικότητες:
Ακτινολόγους – Δερματολόγους – Οδοντίατρους – Ορθοπεδικούς – Ουρολόγους – Οφθαλμίατρους – Χειρουργούς – Ωτορινολαρυγγολόγους.
Επίσης οι «Γιατροί του Κόσμου» θα εκτιμούσαν οποιαδήποτε προσφορά σε ιατρικά υλικά (οπτικά, ορθοπεδικά, βοηθήματα ακοής, κλπ)
Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών, και Εξυπηρέτησης του πολίτη, του Δήμου Πατρέων, στηρίζει το έργο των «Γιατρών του Κόσμου».
Η πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη δεν είναι προνόμιο, αλλά δικαίωμα όλων. Οι «Γιατροί του Κόσμου» θα συνεχίσουν να προσφέρουν βοήθεια στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και καλούν όσους επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά, να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Εθελοντών: 6942 408 382 κ. Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: