ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Απέκλεισαν συζήτηση για το έργο της Ολυμπίας στο δημαρχείο Πατρέων

Άποψη του έργου "Ολυμπία Οδός".


2.400 εργαζόμενοι πήραν απόλυση, αλλά το πρωτεύον για τους ταξιτζήδες είναι το επαγγελματικό τους συμφέρον!

 Μετά την πορεία διαμαρτυρίας και τον αποκλεισμό του Δημαρχείου από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ταξί της Πάτρας η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 23-7-2011, συνάντηση με τους βουλευτές του Νομού Αχαΐας οδηγήθηκε σε αναβολή. Στην σύντομη συνάντηση που έγινε με το Διοικητικό Συμβούλιο των Αυτοκινητιστών Ταξί  ο Δήμαρχος Πατρέων εξήγησε ότι θεωρεί ότι δεν πρέπει οι διεκδικήσεις μιας επαγγελματικής τάξης να έρχoνται  σε αντίθεση με τις διεκδικήσεις άλλων εργαζομένων όπως αυτών των απολυμένων από την Ολυμπία Οδό.

Ο Δήμαρχος Πατρέων νωρίτερα είχε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην «Ολυμπία Οδό», και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μετά την ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Πατρέων τόσο από την εταιρεία όσο και από τους εκπροσώπους των εργαζομένων διαφαίνεται πλέον ορατός ο κίνδυνος οι εργασίες να σταματήσουν οριστικά και να χαθεί το  σημαντικό για την Πάτρα και τον Δυτικό άξονα της χώρας, έργο.

Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι στο έργο απασχολούνταν 2800 εργαζόμενοι και ήδη έχουν απολυθεί, λόγω της διακοπής των εργασιών, περίπου 2400 και κινδυνεύουν με απόλυση και οι υπόλοιποι.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο κίνδυνος για οριστική διακοπή των εργασιών απειλεί ευθέως τα αναπτυξιακά συμφέροντα της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.  Πλήττονται άμεσα οι πολίτες που μετακινούνται στον οδικό άξονα της Πατρών Κορίνθου, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα, καθώς και οι εργαζόμενοι που εργάζονται στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού.

 "Χρειάζεται η από κοινού προσπάθεια όλων των αιρετών της περιοχής μας για να μην  ακυρωθεί το έργο που θα επέφερε τρομακτικές ζημιές στην ανάπτυξη της περιοχής.  Προς αυτή την κατεύθυνση  ήταν  η πρωτοβουλία που ανέλαβα. Αυτή η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει αίσιο αποτέλεσμα" δήλωσε ο κ. Δημαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: