ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Με ποδήλατα θα διαμαρτυρηθούν για την Τετάρτη της Ντροπής


Ένα ακόμη στιγμιότυπο από την... ευγενική δράση των ΜΑΤ!







Θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη με προορισμό την πλατεία Συντάγματος
     
ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ «Αγανακτισμένων» της Πελοποννήσου, με ποδήλατα, μηχανές και αυτοκίνητα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου. Τα οχήματα θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη με προορισμό το Σύνταγμα στην Αθήνα, με στόχο να αναδείξει το ζήτημα του δικαιώματος της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών με ειρηνικά μέσα και να εκφράσει τη λύπη, την αγανάκτηση και τον προβληματισμό, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, όπου χαρακτηρίστηκε η Τετάρτη της Ντροπής. Το χρονοδιάγραμμα έχει υπολογιστεί με μέση ωριαία ταχύτητα τα 11,5 χλμ.
Η διαδρομή του Σαββάτου θα έχει αφετηρία την Τρίπολη, και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού οι «Αγανακτισμένοι» θα καταλήξουν στην Κόρινθο, με ενδιάμεσες στάσεις στους Μύλους, το Ναύπλιο, το Άργος και το Χιλιομόδι. Η διαδρομή της Κυριακής θα έχει αφετηρία την Κόρινθο και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος, με ενδιάμεσες στάσεις στους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα, τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα, και τελευταίο σταθμό τον Ασπρόπυργο.




          Αποκρουστικό και  όχι πολιτικό!
"ΘΥΜΑ" ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ;


ΑΚΡΑΙΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΣ Αγανακτισμένων στη Βέροια εις βάρος του Θανάση Γικόνογλου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, την Κυριακή βράδυ της 10-7-2011. Περιέλουσαν το ΙΧ του την ώρα που κοιμόταν, με περιττώματα. Η ενέργεια αυτή λαμβάνει διαστάσεις μη πολιτικοποιημένου ατόμου και αγγίζει τα όρια της προσωπικής επίθεσης. Κάτι που απέχει παρασάγγας από την οργανωμένη δράση του κινήματος των Αγανακτισμένων, το οποίο πάντως εκδηλώνεται με ειρηνικό τρόπο και όχι προσωπικές ενέργειες.


ΚΑΙ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ
 ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ Η ΆΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ, σε ερώτηση σχετικά με την έντονη αστυνομική παρουσία κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της στο νησί, μετά το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, όπου την γιουχάισαν σε εκδήλωση, στο ανάκτορο του νησιού, είπε ότι το ζήτημα αφορά την Ελληνική Αστυνομία, η οποία εκτιμά τις καταστάσεις, παίρνει αποφάσεις και σχεδιάζει. Παράλληλα, απειλές για την ίδια προσωπικά και την οικογένειά της, μέσω τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, υποστήριξε ότι δέχεται το τελευταίο διάστημα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Άντζελα Γκερέκου, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων της Κέρκυρας για τοπικά ζητήματα. 

 
 ΚΑΙ ΤΟΥ Π. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
 
Μπορούσε να μην του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ με το ΠΑΣΟΚ Π. Αντωνακόπουλος, μίλησε στο newscode για νέα επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής με μια ομάδα συμπολιτών του σε ένα καφέ στη κεντρική πλατεία του Πύργου όπου απολάμβαναν τον καφέ τους και συζητούσαν.
Διευκρινίζοντας τα της υπόθεσης και κινούμενος στην κυβερνητική γραμμή «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ότι είκοσι νέοι με μηχανές άρχισαν με ντουντούκες να βρίζουν τον ίδιο την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. «Δεν ήταν μόνο άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κάποιοι που ήταν παλιά στη Ν.Δ και σήμερα περιφέρονται». Δεν διευκίνισε που; Στο νυφοπάζαρο ή αλλού; Ακόμη είπε ότι  αναγνώρισε και τον άνθρωπο που του είχε επιτεθεί πριν από καιρό με τη μηχανή του. Χαρακτήρισε «περιθωριακά» και «φασίστες» τα άτομα που τον αποδοκίμασαν, καθότι του είναι αδιανόητο να στερεί το μέλλον της νέας γενιάς, με το Μνημόνιο που ψήφισε και αυτή η γενιά να μην καταλαβαίνει ότι το έκανε για το καλό της!
Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ηλείας είπε ότι  «αυτά τα φαινόμενα καταλύουν τη Δημοκρατία», ενώ το φαινόμενο του ξεπουλήματος της χώρας και της περιθωριοποίησης της νέας γενιάς, που την ωθεί στην ισόβια ανεργία η πολιτική της κυβέρνησης που στηρίζει, δεν καταλύει τη Δημοκρατία. Γιαυτό κάλεσε τον Υπουργό Προστασίας από τον Πολίτη «να λάβει κάποια μέτρα». Υποθέτω παρόμοια με αυτά του διημέρου της Ντροπής, που έζησε όλος ο κόσμος και μας καταξευτίλισαν ως χώρα διεθνώς. Κι άμα φτάσαμε κ. Αντωνακόπουλε, στο σημείο να μην τολμάμε να βγούμε στην αγορά του Πύργου, τότε κακά θα είναι τα μαντάτα, σε λίγο που θα έρθουν εκλογές!


Δεν υπάρχουν σχόλια: