ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αναδίπλωση και... υποχώρηση από τον υφυπ. Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτής



Τώρα δεν του φταίει του Πεταλωτή ο Μίκης των αγώνων.

Αθλιότητες εμετικές και πάλι κατά του ΣΥΡΙΖΑ

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ της ΝΕΤ, ο βουλευτής Κομοτηνής δήλωσε «σίγουρος ότι ούτε τις αφίσες που κυκλοφορούν γνώριζε και γνωρίζει ο Μίκης Θεοδωράκης, ούτε την αθλιότητα κάποιων, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την επωνυμία "Σπίθες"».
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ο Κ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, παρεμβαίνοντας στο έργο της Δικαιοσύνης την εγκάλεσε ότι ο εισαγγελέας έπρεπε να παρέμβει για τις αφίσες με το απειλητικό περιεχόμενο εναντίον όσων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το Μνημόνιο 2.
«Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ στην αντίληψη του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από τον θιγόμενο, υποχρεούται να παρεμβαίνει» υποστήριξε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης.
Ο Κ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΕΝΑ κρεσέντο αντιΣΥΡΙΖικό που αποσκοπεί να περιχαρακώσει το χώρο του ΠΑΣΟΚ εμποδίζοντας τους πολίτες που αποδεσμεύονται,  να βρεθούν σε επαφή με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς, επέκρινε τον Αλ. Τσίπρα και εξαπέλυσε εκ νέου εμετική επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ:
«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ κοινοβουλευτικής αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω, με τον κ. Τσίπρα, έχει αποδείξει ότι δεν είναι ούτε ριζοσπαστική, ούτε δημοκρατική ούτε καν εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Ο κ. Τσίπρας σέρνει έναν πολιτικό λόγο που είναι συκοφαντικός και είναι πολλές φορές αυτό που  πυροδοτεί και τις αθλιότητες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: