ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Για την καμαριέρα Οφελία Φαμοτιντίνα, της αντίστασης


Η γαλλική Λιμπερασιόν, θέλει την Οφελία υπό την σκέπη του ΝΣΚ
 
Τα αμερικανικά ΜΜΕ προσπαθούν να την καταστήσουν 
αναξιόπιστη - Από κοντά ακολουθούν και κάποια ελληνικά
  
ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ αμερικανικά ΜΜΕ οδηγούνται σε έναν νέο δρόμο σχετικά με τις καταγγελίες της καμαριέρας του «Σόφιτελ» Νέας Υόρκης για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρεία από τον πρώην πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Οι πηγές τους προέρχονται από την εισαγγελία της Νέας Υόρκης και αναφέρονται ως ανεπιβεβαίωτες, προς το παρόν. Τα ελληνικά ΜΜΕ ακολουθούν στην πλειοψηφία τους χωρίς ερωτήσεις, δυστυχώς, τον νέο δρόμο που χαράσσεται.

Από τις δύσκολες ημέρες του ισχυρού άνδρα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αμφισβήτηση των καταγγελόμενων, παρατηρείται όμως συνολικότερη αμφισβήτηση του χαρακτήρα και της αξιοπιστίας του θύματος, σύμφωνα με τις αξίες και τα κριτήρια της αστυνομίας. Και τι δεν της έχουν καταμαρτυρήσει, της καμαριέρας προκειμένου να την καταστήσουν αναξιόπιστη! Ακόμη και ότι έχει έητζ, λόγω κακών συναναστροφών της.
Βλέπετε μόνον ο κύριος Ντομινίκ είναι ο αξιόπιστος στην υπόθεση. Και επειδή πρέπει να δείξει το σύστημα ότι παραμένει αδέκαστο και αυστηρό ακόμη και για έναν πρώην Πρόεδρο του ΔΝΤ, τον έβαλε για λίγο μέσα στη φυλακή, αλλά τώρα προσπαθεί με την βοήθεια των εντεταλμένων δημοσιογραφικών οργάνων να φανεί γαλαντόμο απέναντί του.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ το μόνο που θα θυμόμαστε εμείς  οι Έλληνες θα είναι το θάρρος μιας καμαριέρας, ονόματι Ophelia Famotidina  που αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τα… ξορέξια του ανθρώπου που ευθύνεται για την κατακρήμνιση οικονομιών κρατών και πολιτών. Ενώ ο πρωθυπουργός μας  συναναστρεφόμενος με τον κύριο ΔΝΤ φέρθηκε σαν κλασική «φιλιππινέζα».
Θα αναρωτηθείτε ίσως γιατί τα γράφω έτσι; Εντάξει, πείτε κι ότι κάτι μου βγαίνει μέσα από την ψυχή μου. Δεν είναι και λίγο πράγμα. Μέχρι πριν δυο χρόνια μας έλεγαν ότι το μαύρο πρόβατο στην παγκόσμια Οικονομία είμαστε εμείς και μόνον εμείς.
Και το επιμύθιον. "Ακόμα και η καμαριέρα αντιστάθηκε"
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, αλλά και στην Ευρώπη έκρουε τον κίνδυνο για το σύνολο των κρατών της νότιας Ευρώπης, από την αλόγιστη πολιτική των αμερικανικών οίκων αξιολόγησης, με τους οποίους το ΔΝΤ τα πάει «μέλι-γάλα». Σήμερα όλοι μιλούν για το επερχόμενο Κραχ, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση στην Αμερική, ο πρόεδρος Ομπάμα της οποίας απειλεί με στάση πληρωμών, αν δεν γίνει συμφωνία με την Κυβέρνηση για την αύξηση του ανώτατου ορίου του ομοσπονδιακού δανεισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: