ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δ. Βίτσας: «Δεν θα γίνουμε "χωροφύλακες" της λαϊκής αγανάκτησης»


Ο Γραμμ. της ΚΕΠΕ του ΣΥΝ, Δ. Βίτσας δηλώνει: Ζητάμε άμεσα εκλογές.

Σημείωμα προς τα μέλη της ΚΠΕ και τους γραμματείς των ΝΕ του ΣΥΝ για το 
σχέδιο της κυβέρνησης που συνεπικουρείται από ΜΜΕ
 
ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΝ λαϊκών διαμαρτυριών προς τα κυβερνητικά στελέχη και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που επιστρέφουν στους τόπους καταγωγής τους, αφού ψήφισαν το Μνημόνιο 2 και κατόπιν προσπάθεια κάποιων εντεταλμένων ΜΜΕ να στοιχειοθετήσουν ότι οι εκδηλώσεις αυτές υποθάλπονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γραμματέας του ΣΥΝ Δ. Βίτσας σε σημείωμά του από την 1-7-2011, προς τις ΝΕ του κόμματος, μεταξύ των οποίων και της Αχαΐας, τονίζει ότι: σε τέτοιες εκδηλώσεις τα μέλη μας δεν συμμετέχουν ούτε κι εκ του μακρόθεν, τούτο όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε ’’χωροφύλακες’’ της λαϊκής αγανάκτησης που προκαλεί η πολιτική κυβέρνησης, ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΟΤΙ: «Και προηγούμενα αλλά με μεγαλύτερη ένταση από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου, έχει ξεκινήσει μια μεγάλης έντασης και έκτασης επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ. Στην επίθεση αυτή πρωτοστατούν κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που προσπαθούν να αποδείξουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει εκδηλώσεις αποδοκιμασίας και προπηλακισμούς βουλευτών κ.λ.π.
ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πως αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα. Απλά επαναλαμβάνουμε την εδώ και πολύ καιρό κατεύθυνση μας ότι στελέχη και μέλη μας δεν συμμετέχουν, ούτε από περιέργεια ούτε εκ του μακρόθεν, σε παρόμοιες εκδηλώσεις.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προσπαθεί να καλύψει με επικοινωνιακό τρόπο το τερατούργημα του μεσοπρόθεσμου και να μεταθέσει τη συζήτηση από τις κατεδαφιστικές επιπτώσεις του στις «αποδοκιμασίες». Διάφοροι μηχανισμοί προσπαθούν να εφεύρουν ακόμα και σε ακτίνα χιλιομέτρων παρουσία μελών μας στα γεγονότα. Επίσημα κυβερνητικοί παράγοντες εφευρίσκουν ονόματα, προκαλώντας και κοινωνικό ζήτημα ιδιαίτερα σε μικρές κοινωνίες.
ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν υιοθετεί αλλά είναι αντίθετος με πρακτικές που έχουν ως στοιχείο τους τη βία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως ο ΣΥΝ πάντοτε αντιπαρατίθεται πολιτικά και επιδιώκει την φανερή, μαζική, μαχητική και ειρηνική αντίσταση του λαού.
ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την ουσία της επίθεσης ενάντια στην Αριστερά και το γεγονός πως βίαιες αντιδράσεις ευνοούν τον αντίπαλο να μεταθέσει το ζήτημα αλλά και δημιουργούν έδαφος για να αναπτυχθούν προβοκάτσιες με στόχο να ευνοηθούν αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.
     ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ υποταχθούμε στην επίθεση και καλούμε το λαό να μην ΄΄τσιμπήσει΄΄. Πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να γίνουμε ΄΄χωροφύλακες΄΄ της λαϊκής αγανάκτησης που προκαλεί η πολιτική κυβέρνησης, ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ. Εμείς επιμένουμε να αποκαλύπτουμε την πολιτική τους, να παρουσιάζουμε τη δική μας απάντηση στην κρίση, καλούμε το λαό σε μαζική αντίσταση, ζητάμε τώρα εκλογές. Χρειάζεται το μεσοπρόθεσμο να ανατραπεί στην πράξη».   

Το κιόσκι της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα είναι δηλωτικό της απόφασης των αγανακτησμένων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: