ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Προαναγγέλλει περισσότερη κρατική βία και καταστολή



Δυσαρεστημένος, αλλά τυφλός, ο πρωθυπουργός όσον 
αφορά τις αποδοκιμασίες προς τους βουλευτές

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ “ΑΠΕΙΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ εκτροπής” εντόπισε ο Γ. Παπανδρέου πίσω από τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας μελών της κυβέρνησης και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για “υποκινούμενη βία” και “ακραίες ομάδες που ψάχνουν πολιτική έκφραση”. Χωρίς να βρει ούτε μία κουβέντα για το ειρηνικό κίνημα των Αγανακτισμένων, και με αφορμη, μαλιστα, τα γιουχαϊσματα που έχουν υποστεί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικά στελέχη, ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι “όποτε δημιουργήθηκε αντικοινοβουλευτικό κίνημα δεν άργησε η αντιδημοκρατική εκτροπή”.

Αλέξης Τσίπρας: Να μη μετατραπούν οι θύτες σε θύματα
 “Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ δικαιολογημένη. Όμως, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί. Να μην εκτονώσουν την αγανάκτησή τους μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα”: Τα παραπάνω σημείωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και προεκρινε ως την καλυτερη απάντηση του ελληνικού λαού “σε αυτούς που πρόδωσαν τα πιστεύω τους” στις ερχόμενες εκλογές “να τους γυρίσουν στο σπίτι τους, διότι δεν έχουν θέση στο κοινοβούλιο. Στο κοινοβούλιο βρίσκεται κάποιος για να εκφράζει και να εκπροσωπεί τους πολίτες".

“Η κυβερνητική πολιτική υπεύθυνη για τη βία”
ΕΞΑΛΛΟΥ, ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ από την ομιλία του πρωθυπουργού, το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ σημείωσε: “Η δημοκρατία υπονομεύεται από τη στοχοποίηση πολιτικών χώρων, τη γενικευμένη αστυνομοκρατία και τα αντιλαϊκά μέτρα”.Σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Σηφουνάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Πάνος Σκουρλέτης είπε: “Αυτό το οποίο γεννά απλόχερα τη βία, με όλες τις μορφές της, στην κοινωνία είναι η ίδια η κυβερνητική πολιτική” θυμίζοντας ενδεικτικά τη ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών, όπως φαίνεται από το πρώτο τρίμηνο του 2011. Ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καλύπτει και δεν ενθαρρύνει πρακτικές βίας, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν θα αυτολογοκριθεί και δεν θα δημιουργήσει αισθήματα ενοχής “σε μια κοινωνία που βιάζεται”.
 Υπέστη κοινοβουλευτική ήττα
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΘΕΣ 7-7-2011, η κυβέρνηση υπέστη κοινοβουλευτική ήττα, καθώς η πρότασή της για διακομματική Επιτροπή με αφορμή τις αντιδράσεις πολιτών κατά των βουλευτών, απερρίφθη από ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΝ ως παραπλανητική. Η ΝΔ προτείνει να έρθει το θέμα για συζήτηση στη Βουλή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι οι μόνη επιτροπή που βλέπει για το μέλλον είναι «αυτή που θα απαλλάξει τον τόπο από όσους καπηλεύτηκαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: