ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πίσω στον Βενιζέλο μας θέλει ο Νικ. Κακλαμάνης της ΝΔ


 
Προτείνει να επανέλθει το ιδιώνυμο κακούργημα

Στην εποχή του ιδιώνυμου του Βενιζέλου ζητά να γυρίσουμε ο Ν. Κακλαμάνης πρώην δήμαρχος Αθηναίων, ενώ ο σημερινός δήμαρχος κρατά «ζεστό» το θέμα της ενδεχόμενης και πάλι επέμβασης των ΜΑΤ στην πλ. Συντάγματος, εκ μέρους του υπουργού Αυθαιρεσίας. "Δεν είναι μόνο το Σύνταγμα, που κάποιοι έχουν μετατρέψει σε κάμπινγκ, αλλά και άλλες περιοχές που έχουν μετατραπεί σε άβατο". Τάδε έφη Γ. Καμίνης, «ανεξάρτητος» δημάρχος Αθημαίων με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ του Α.Γ.Π. και της Δημ.Αρ. του Φ. Κουβέλη.Για το Σύνταγμα είπε ότι η κατάληψή του οδηγεί "σε ραγδαία υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων".

Στήριξη στον δήμαρχο Αθηναίων έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Κακλαμάνης, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του να μετατραπεί σε ιδιώνυμο κακούργημα η καταστροφή δημόσιας περιουσίας.
"Δεν βοηθάει να τα τσουβαλιάζουμε όλα. Δεν αναδεικνύεται έτσι η πολιτική ευθύνη" σημείωσε από την πλευρά του ο Ν. Σοφιανός από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" (ΚΚΕ), ενώ τόνισε ότι πρέπει να κοπεί κάθε σκέψη για καταστολή στο Σύνταγμα.
Εξαιρετική περίπτωση χαρακτήρισε η Ελένη Πορτάλιου την περίπτωση της πλατείας Συντάγματος, θυμίζοντας ότι η "Ανοιχτή Πόλη" είχε από την αρχή ζητήσει από τη δημοτική αρχή να χαιρετίσει το κίνημα των Αγανακτισμένων, κάτι που ο Γ. Καμίνης είχε αρνηθεί. "Δεν είναι σωστό η μόνη ανακοίνωση που βγάζει ο δήμος να είναι αρνητική σε βάρος των ανθρώπων που δίνουν αγώνα ζωής" τόνισε η Ελένη Πορτάλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: