ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η απώλεια κυριαρχίας καλύτερη από την εκδίωξη από την Ευρωζώνη

Β. Σόιμπλε, υπ. Οικονομικών Γερμανίας.

Αήθεις δήλωση Σόιμπλε, ενώ ο Παπανδρέου συνεχίζει τους πανηγυρισμούς για τη "σωτηρία" της χώρας


"Ένα κράτος με προβλήματα, που ζητάει τη βοήθεια των εταίρων του, θα πρέπει σε αντάλλαγμα να εκχωρήσει ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας του στην Ε.Ε." δήλωνε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου επαιρόταν και καταχειροκροτείτο από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για την "πατριωτική" στάση της κυβέρνησης και τη "σωτήρια" για τη χώρα απόφαση της Συνόδου Κορυφής. Ο Σόιμπλε με αυτή την αήθη δήλωσή του φέρνει στο προσκήνιο, με ξεδιάντροπο μέθοδο τις επιθυμίες κεφαλαιούχων της χώρας του να βάλουν χέρι στην εθνική μας περιουσία.  Επίσης, την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου κατακεραύνωνε τους "πρωθυπουργούς της δραχμής", ο Σόιμπλε εξηγούσε πως η απώλεια μέρους της κυριαρχίας "είναι σαφώς καλύτερη από την έξοδο από την Ευρωζώνη".
Πέραν του Σόιμπλε, τους πρωθυπουργικούς ισχυρισμούς διέψευδαν και οι περίφημες "αγορές". Η Standard & Poor's μάς υποβάθμισε δύο βαθμίδες και προέβλεψε μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους σε 1-2 χρόνια. Στην Ιταλία "φτερούγισαν" επιτόκια και Χρηματιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: