ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ένας ακτιβισμός αλα Αμέρικα της άγριας Δύσης τους ανησύχησε

 
Προφανώς σκηνές σαν αυτή δεν συνιστούν κρατική βία!


Σπασμωδική αντίδραση από το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο της Αχαΐας

ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΚΡΑΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ακτιβισμού και μόνον ακτιβισμού, μπορεί να χαρακτηριστούν οι αφίσες  με τα πρόσωπα βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το Λάος που τοιχοκολλήθηκαν  σε κεντρικά σημεία της Πάτρας την Παρασκευή χθες 8-9-2011.
Άρκεσαν για να αναστατώσουν το τοπικό πολιτικό σύστημα, που τις χαρακτήρισε λαϊκισμό, που αποπνέει επιθετικότητα.
Άλλωστε από την 25-5-11, που εκδηλώθηκε, το κίνημα Αγανακτισμένων, θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει με οποιονδήποτε άλλο χαρακτηρισμό, πλην αυτού της χειροδικίας.
Τουναντίον, από την πλευρά της εξουσίας, παρόλο που κάποιοι ενίοτε δηλώνουν ότι πολύ θα ήθελαν να είναι στην πλατεία, δεν ξεχνούν να ταυτιστούν με τη γραμμή Παπανδρέου-Παπουτσή και… εις το πυρ το εξώτερον οι… πλατειείς.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΞΕΦΥΓΕ, εις ανύποπτο χρόνο, από τα δόντια του Γ. Παπανδρέου, που θα ήθελε κι αυτός να πάει πλατεία, αλλά ξέρετε, φοβήθηκε μην τον μπερδέψουν τα ΜΑΤ με εκείνον τον νεαρό τραγουδοποιό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το καπέλο επί της κεφαλής του και το αριστοφανικό  - βωμολόχο θα το χαρακτήριζαν οι πουριτανοί – τραγούδι του, που έχει συγκεντρώσει κάποιες χιλιάδες «χτυπήματα» στον υπολογιστή του.
Και φυσικό είναι, να δηλώνει ότι συνέθεσε το τραγούδι υπό την επήρεια χημικών ουσιών που εισέπνευσε από τα ΜΑΤ του Συντάγματος, αφού ως ακραία έκφραση αναφέρεται στον φίλο ΜΑΤατζή που ο νεαρός τον καταλαβαίνει να διώκει τρομοκράτες, κοινό έγκλημα, προβοκάτορες, αλλά όχι και ειρηνικούς διαδηλωτές, που διεκδικούν ως άνθρωποι πολίτες αυτής της χώρας, στον ήλιο μοίρα, εν μέσω του Μνημονίου της εξαθλίωσης.
Γιαυτό και τον καλεί με τον αυτοσχέδιο, πηγαίο και χιουμοριστικό του λόγο:

«Φίλε ΜΑΤατζή, φίλε ΜΑΤατζή,
έλα και εσύ σε αυτή τη γιορτή,
πέταξε το κράνος, γίνεσαι αδελφή!  

Αυτός όμως, «που λέει λόγια σαν ετούτα της φωτιάς, πρέπει να ζει και να δουλεύει σα ραγιάς», κατά τον στιχουργό.

Λες και τους έστησαν στου Γουδή. Σε κάποιε κολώνες τους έβαλαν και αυτό είναι όλο!

ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, κάποιοι τοιχοκόλλησαν κάποιες αφίσες των τεσσάρων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, του «προθύμου» βουλευτού Αχαΐας του «λάος» και των ετέρων δύο της ΝΔ. Ακτιβισμός με προφανείς επιρροές από την εποχή των γουέστερν της Άγριας Δύσης. KATAZHTEITAI (WANTED κατά το αμερικάνικο). Και οι κύριοι της εξουσίας εξερράγησαν από αγανάκτηση… δια το μεπτόν της πράξεως! Την αγανάκτησή του αποτύπωσαν στην γηραιά κυρία του καθωσπρεπισμού, την εφημερίδα-δρεπανηφόρο άρμα της Δεξιάς!
 Τι λέτε; Την ίδια ευαισθησία δεν έδειξαν, όταν με την ψήφο τους καταδίκαζαν μια ολόκληρη γενιά, νέων παιδιών, να μην έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Όταν ψήφιζαν το μειοδοτικό και επαίσχυντο Μνημόνιο 2.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΟ. Ο Χρυσανθακόπουλος του «λάος» λέει πως δεν ανήκει στους απολογητές του ΠΑΣΟΚ, είναι συνεργαζόμενος με τον Καρατζαφέρη που ψήφισε όχι στο Μνημόνιο 2, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση μετά την απόρριψή του από την κεντροδεξιά πολυκατοικία! Και προφητεύοντας συνεχίζει: «εάν οι του ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται για την έδρα τους, στην Αχαΐα,να ξέρουν ότι θα την χάσουν». Ακούσατε προφητεία από τον Αλέκο! 
Μα βρε Αλεκάκο μου, τέτοιες προβλέψεις έκανες και στα Φρουτάκια και να, τώρα τρέχεις να δηλώνεις πρόθυμος ακόμη και στον Καρατζαφέ(ρ)νη…

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: