ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η θέση του Δήμου Πατρέων επί της μελέτης για το Φορέα Διαχείρισης του φράγματος Πείρου-Παραπείρου

Φωτογραφία αρχείου, από το δημαρχείο Πατρέων.


Και άλλες ειδήσεις από το πατραϊκό δελτίο του Δήμου
To Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων συνεδριάζει στις 19 Απριλίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Πατρέων στο Λιμάνι, με έξι  θέματα, μεταξύ των οποίων:

Η θέση του Δήμου Πατρέων επί της μελέτης για το Φορέα Διαχείρισης του φράγματος Πείρου-Παραπείρου (εισηγητής: Βασίλειος Λοτσάρης- Αντιδήμαρχος) και η έγκριση αγοράς κτιρίου που προορίζεται για Κέντρο Ημέρας και Προστατευμένων Διαμερισμάτων για ψυχικά πάσχοντες του συλλόγου οικογενειών για τη ψυχική υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ.) Πάτρας, συνολικού προϋπολογισμού 1.203.049,96 € από χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ (εισηγητής: Παναγιώτης Βαφέας- Αντιδήμαρχος, Αρμόδια Διευθύντρια- Ευσταθία Πετσίνη).

Για τον ΣΜΑ, τον επόμενο μήνα

Ακόμη, για το θέμα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ)  εκ μέρους του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι: «θα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο εντός του επομένου μήνα μαζί με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων η οποία συντάσσεται από τις υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που καλοπροαίρετα τίθενται σχετικά με περιβαλλοντικά και κυκλοφοριακά θέματα, αλλά και να δοθούν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή του ΣΜΑ».

Για τη δράση «Let’s do it Greece

Στο μεταξύ σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης που εστάλη από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πατρέων:




Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η χθεσινή συμμετοχή των εθελοντικών οργανώσεων και των Πατρινών εθελοντών που έσπευσαν να συμμετάσχουν στη δράση «Lets do it Greece – Καθαρίζουμε τη Δυτική Ελλάδα σε μια μέρα».

Η πρόσκληση από την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών έτυχε μεγάλης απήχησης και έγινε καθαρισμός πολλών σημείων της Πάτρας.

Η Αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εθελοντικών οργανώσεων και των μεμονωμένων εθελοντών στον καθαρισμό της Πάτρας κι ευχαριστεί όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την ευαισθητοποίηση που επέδειξαν ώστε να συμμετέχουν στη δράση.

Το Εθελοντικό Κίνημα απέδειξε για μια ακόμη φορά τη δυναμική του, που διαρκώς αυξάνεται, τόνισε η κυρία Αντιδήμαρχος συμπληρώνοντας ότι η εθελοντική δράση και το έργο που αυτή παράγει, ευαισθητοποιούν όλο και περισσότερους πολίτες να συμμετέχουν στα κοινά και να ασχολούνται με την καθημερινότητα της πόλη μας. 

Οι συμμετέχοντες:
  1. Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου (καθαρισμός των ακτών και υποβρύχιος)
  2. Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων (καθαρισμός των ακτών)
  3. Σύλλογος Πατρινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών (καθαρισμός στη διατηρητέα οικία του Κωστή Παλαμά)
  4. PATRINISTAS (καθαρισμός Πλαζ ΕΟΤ και Έλους της Αγυιάς)
  5. Κοινότητα Δρεπάνου (Καθαρισμός Κοινότητας)
  6. ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. (καθαρισμός κοίτης Διακονιάρη)
  7. Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Αχαΐας (καθαρισμός ακτής Καστελόκαμπου)
  8. Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Λεύκας (καθαρισμός από το Γλαύκο ποταμό ως την πλατεία URBAN.
  9. Εθελοντές της ομάδας «Ε» του Δήμου Πατρέων
  10.  Ομάδες Προσκόπων που έκανα δράσεις στις γειτονιές της Πάτρας.
Επίσης συμμετείχαν Εθελοντές Σαμαρείτες σε όλες τις παραπάνω δράσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: