ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Κοροϊδεύει ο ΓΑΠ αφού εξασφάλισε ότι δεν θα τον ανακρίνουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κ.α.



Κοροϊδεύει φόρα-παρτίδα την Προανακριτική Επιτροπή ο Γιώργος Παπανδρέου. Αφού εξασφάλισε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τον ανακρίνει εκ του μακρόθεν, δεν ενδίδει να δώσει κατάθεση αυτοπροσώπως. Το ίδιο υπόμνημα που είχε υποβάλει μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη κατέθεσε εκ νέου στην Προανακριτική..

«Στο υπόμνημα αυτό, το οποίο έχετε στη διάθεσή σας, περιέχονται με πληρότητα και σαφήνεια όλα όσα είχα να θέσω υπόψη της Επιτροπής σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου στην επιστολή του προς τα μέλη της Προανακριτικής.

Υπενθυμίζεται ότι στο τετρασέλιδο υπόμνημά του, ο Γιώργος Παπανδρέου, δίνει
  έμφαση στις προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος και η κυβέρνησή του για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ενώ δηλώνει ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της "λίστας Λαγκάρντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: