ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τα «στρουμφάκια» του Β. Οικονόμου και το κατσιάδιασμα από Κανέλλη θέρμαναν το κλίμα

Δείτε το κατσάδιασμα Β. Οικονόμου από την Λ. Κανέλλη.
Υπό το φως των νεώτερων αποκαλύψεων για τις απολύσεις στο Δημόσιο, που η ΔΗΜΑΡ διερρήγνυε τας ιμάτιά της ότι δεν θα γίνουν και πρόβαλλε κάθε τόσο κόκκινες γραμμές , τώρα που αυτές οι γραμμές έγιναν κόκκινες κορδέλες, φαίνεται το μέγεθος της παλαιοκομματικής υποκρισίας των στελεχών της, που βγαίνουν στο γυαλί και ψεύδονται ασύστολα.

Ήταν συνεπαγόμενη η ένταση που σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου και της Λιάνας Κανέλλη, όταν με αφορμή τη στάση του κόμματος της ΔΗΜΑΡ για τις απολύσεις στο Δημόσιο, η βουλευτής κατηγόρησε το κόμμα της συγκυβέρνησης ότι την πολιτική που ασκεί την «κάνουν μόνο τα στρουμφάκια».

Συνέβη στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Γιώργου Οικονομέα, όταν ο Β. Οικονόμου αναφερόμενος στις απαιτήσεις της τρόικας για απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, δήλωσε σχεδόν έκπληκτος. Δηλαδή δεν γνώριζε ότι ο επικεφαλής του κόμματός του το βράδυ θα κατέβαζε και τις… δανδέλες του, προκειμένου να… μην φύγουμε από το ευρώ! Κι όχι όπως κακώς τον κατηγορούν άσχημες γλώσσες ότι σκοπεύει να κάτσει όσο μπορεί περισσότερο στο δοβλέτι γιατί έχει από κει γέφυρα για μετακόμισή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας! 

 Ότι δηλαδή θα συμφωνούσε με τους Σαμαρά και Βενιζέλο για τις απολύσεις 180 χιλ. υπαλλήλων. Άρα, με την ευκαιρία, να υποθέσει κανείς ότι πρόβλεπε ο Φ. Κουβέλης όταν διόριζε την κόρη του στη Βουλή και όχι στο Δημόσιο γενικώς; 

Πάντως, για να έρθουμε στο θέμα μας, η Λιάνα Κανέλλη εμφανώς εξοργισμένη, από την στάση του Β. Οικονόμου, τού απάντησε: «Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι είστε έκπληκτος από την τρόικα; Τι πολιτική είναι αυτή; Τα στρουμφάκια κάνουν αυτή την πολιτική. Είναι καρτούν έννοιες αυτές που λέτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: