ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τουλάχιστον 100 τραυματίες και 2 θάνατοι από τρομοκρατικές εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης



 Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
 
Αρχικώς ενομίσθη ότι προήλθαν από  χαλασμένο αγωγό φυσικού αερίου
Δύο τρομοκρατικές εκρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά λίγων δευτερολέπτων και στις δυο πλευρές του δρόμου, όπου διεξάγονταν σήμερα ο Μαραθώνιος Βοστόνης, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του CNN. Πληροφορίες αναφέρουν για 100 τουλάχιστον τραυματίες και εξακριβωμένα  για 2 θανάτους, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Η πρώτη έκρηξη άφησε «ένα μεγάλο σύννεφο καπνού». 

Σημειώθηκαν κατά το μεσημέρι, περίπου μια ώρα μετά τον τερματισμό του πρώτου αθλητή. Μέχρι εκείνη την ώρα είχαν τερματίσει 27.000 αθλητές. Ο αγώνας σταμάτησε και ανέλαβαν έργο τα σωστικά συνεργεία, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN. Οι δύο μεγάλες εκρήξεις σημειώθηκαν στην Βοστόνη των ΗΠΑ κοντά στη γραμμή του τερματισμού του ετήσιου μαραθωνίου της πόλης, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στις 3 παρά 10 (τοπική ώρα), ενώ η δεύτερη έγινε 15 δευτερόλεπτα αργότερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 20 άτομα που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, με άλλες πληροφορίες να ανεβάζουν των αριθμών των τραυματιών σε δεκάδες.

Αρχικά δεν υπήρχαν ενδείξεις για το αν οι εκρήξεις αποτελούν τρομοκρατικό χτύπημα, με τα media των ΗΠΑ να αναφέρουν ότι οι εκρήξεις μπορεί να προήλθαν από κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο φυσικού αερίου της πόλης. Αλλά και η αστυνομία αρχικώς δεν υποστήριζε την εκδοχή τρομοκρατικού χτυπήματος, όπως  υπήρξε υποψία, μέχρι που επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται περί αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: