ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μπαράζ άρθρων από αντιδημάρχους κατά της τακτικής Σαμούρη

Υπό αυτές τις συνθήκες κλήθηκε το Δημ. Συμβούλιο να λάβει απόφαση για τον ΣΜΑ. Αυτό καταλογίσθηκε κατά της Β. Σαμούρη και την διέγραψαν από ψε από την παράταξη "Τώρα για την Πάτρα". 


Παρακάτω διαβάστε ένα μικρό απάνθισμα

Ένα μικρό απάνθισμα των κατηγοριών που απευθύνουν οι αντιδήμαρχοι Πατρέων και το οποίο οδήγησε στην αποψινή απόφαση για διαγραφή της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών  Βίβιαν Σαμούρη, είναι το παρακάτω. Φυσικά και οι αναφορές τους έχουν να κάουν με την απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την συζήτηση για τον ΣΜΑ, κάτι που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει!

Αντιδήμαρχος Έργων Β. Λοτσάρης

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φέρει κύρια και βασική ευθύνη γι αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Δεν είναι μόνο ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί έστω και στοιχειωδώς στο ρόλο της. Με τη στάση της το τελευταίο διάστημα σιγοντάρει συστηματικά τις προσπάθειες της Δημοτικής αντιπολίτευσης να υπονομεύσει το έργο της Δημοτικής Αρχής, προκαλώντας τελικά μεγάλη ζημιά στην πόλη. Παραποιεί και αλλοιώνει το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών, επιτρέπει τη διενέργεια ψηφοφοριών σε συνθήκες άσκησης ψυχολογικής και σωματικής βίας σε βάρος των Δημοτικών Συμβούλων, διαλύει τις συνεδριάσεις του Σώματος κατά το δοκούν, αρνείται να θέσει σε ψηφοφορία τις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής, αγνοεί προκλητικά το Δήμαρχο στην κατάρτιση της ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων, παραβιάζει συνεχώς τον Κανονισμό  λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου κλπ. Και όλα αυτά, μεροληπτώντας πάντοτε και συστηματικά σε βάρος της παράταξης στην οποία υποτίθεται ανήκει.

Αντιδήμαρχος Παιδείας Α. Φίλιας

Δυστυχώς για την ίδια, για την δημοτική ομάδα αλλά και για την Πάτρα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις ενέργειες της, έκανε ότι περνούσε απ’ το χέρι της να φέρει το δημοτικό συμβούλιο σ’ αυτή τη δραματική κατάσταση και συγχρόνως να εξοργίσει όχι μόνο τους συνεργάτες της αλλά και τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους.  Μια τελευταία ευκαιρία τόσο για την ίδια προκειμένου να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά της όσο και για το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να επανακτήσει την ομαλή λειτουργία του, αποτελεί η παραίτησή  της από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντιδήμαρχος Υγείας Χαρ. Στανίτσας

Και ο πιο αδαής λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι η κ.Σαμούρη δεν ελέγχει την κατάσταση ή καλύτερα δεν επιθυμεί να ελέγξει. Ο εγκλωβισμός στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό  και στον αυτοκαταστροφικό ναρκισσισμό, αλλά και η αναίσχυντη ερωτοτροπία με όσους πολεμούν λυσσαλέα την Δημοτική Αρχή εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Ίσως να επιδιώκεται επανασύνδεση με τους «πρώην». Κανένα πρόβλημα. Μπορεί, επιδεικνύοντας στοιχειώδη πολιτική ευθιξία και εντιμότητα, να κάνει την επιλογή της και να εγκαταλείψει την παράταξη που την τίμησε. Δεν είναι κακό. Το να παραμένει και εντός και εκτός δεν την τιμά.

Αντιδήμαρχος Χρ. Λέγκας

Επέτρεψε με την στάση της, να αποσυρθεί, επί της ουσίας, η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της και να θέσει τον εαυτό της εκτός της δημοτικής ομάδας και κατ’ επέκταση εκτός της  παράταξης με την οποία εξελέγη, αντί να διαφυλάττει με κάθε τρόπο τη λειτουργία του Οργάνου, επιτρέπει είτε από άγνοια, είτε συνειδητά - με το να κρίνει και να ερμηνεύει κατά το δοκούν - την εκτροπή και την αποσύνθεση.

Αντιδήμαρχος Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη

Η ευθύνη της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου απέναντι σε αυτή την κατάσταση, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την παράταξή μας είναι μεγάλη. Αν και εκλεγμένη με την παράταξη “Τώρα για την Πάτρα” και ορισμένη στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται απέναντι μας, σαν να υπονομεύει τον Δήμαρχο και τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: