ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Προβοκάτορες υπνομεύουν την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου


Ευθείες βολές κατά πολιτικών παραγόντων, του οποίους χαρακτήρισε είτε αδαείς είτε προβοκάτορες, οι οποίοι, όπως είπε, καθ’ έξιν και κατά συρροή, αμφισβητούν το έργο της εθνικής οδού Πατρών-Πήυργου, έργο που θα έπρεπε να έχουν τελειώσει οι ίδιοι την εποχή των κυβερνήσεών τους. 


Ο γ.γ. Υποδομών επέμεινε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή ως προς τις διατομές και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του οδικού άξονα, άρα το έργο, όπως υποστήριξε, θα εκτελεστεί κανονικά και πολύ σύντομα θα αρχίσει να συμβασιοποιείται, με βάση την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και τις προδιαγραφές που εξ’ αρχής είχαν αποφασιστεί.

«Είναι μια κατηγορηματική διαβεβαίωση η οποία υλοποιείται στην πράξη, καθώς οι δημοπρατήσεις συνεχίζονται με τις υπάρχουσες μελέτες. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Σε αυτό τον δρόμο, σχεδόν ανά μήνα, προκύπτει ένα σενάριο επαναλαμβανόμενο, με διάφορες παραλλαγές, που κατατείνει στο ότι το έργο δεν θα γίνει. 

Στην αρχή υπήρχε το σενάριο ότι δεν είχε προωθηθεί ο φάκελος μεγάλου έργου. Το απαντήσαμε. Μετά ότι δεν υπάρχει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Το απαντήσαμε. Τώρα αρχίζει να κυκλοφορεί, και θεωρώ ότι καθοδηγείται από γνωστούς πολιτικούς θύλακες, το σενάριο ότι αντί για αυτοκινητόδρομος θα γίνει καρόδρομος ή θα μειωθεί η διατομή μου. Κανένα από αυτά τα σενάρια δεν έχει την παραμικρή βάση αλήθειας. 

Αυτό φαίνεται και στην πράξη γιατί οι δημοπρασίες συνεχίζονται κανονικά, οι προδιαγραφές είναι αυτές που από την αρχή είχαν προσδιοριστεί», σημείωσε ο κ. Δέδες μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7".
Δημοσίευση σχολίου