ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Υποχρέωσαν σε εξευτελισμό και τον Διευθύνοντα του ΟΛΠΑ για επίτευξη του στόχου των

Προσέξτε τον Κ. Πλατυκώστα του ΟΛΠΑ, που φαίνεται στο βίντεο να βάζει την υπογραφή του για παράδοση στην πόλη του παλιού λιμανιού, στις 24 Ιανουαρίου του 2012. Τώρα την απέσυρε, αλλά χωρίς βιντεοσκόπηση και δημοσιότητα! Κατάντια…





Στόχος να ξεπουλήσουν ότι προλάβουν, πριν τους γκρεμίσει από την κυβέρνηση η λαϊκή οργή που πλησιάζει  να ξεσπάσει
Πριν ένα περίπου χρόνο και μετά από δεκαετίες διεκδίκησης η παραλιακή ζώνη του λιμανιού Πάτρας παραχωρήθηκε στο Δήμο Πατρέων. Μάλιστα αυτή η παραχώρηση που ήταν προσφορά στον αποτυχόντα υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Δ. Κατσικόπουλο, εδόθη τελικά στον επιτυχόντα και μη αρεστό στην κυβέρνηση, μετά και από την πίεση που εδέχθη ο υποσχεθείς υπουργός Πάγκαλος.
Η απόδοση του λιμενικού χώρου στις 24 Ιανουαρίου του 2012, ενόψει της πλήρους λειτουργίας του νέου λιμανιού Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων πήρε πανηγυρικό χαρακτήρα, προσκλήθηκαν οι αρχές της πόλης και παρέστησαν μαζί με τους πρώην δημάρχους Καράβολα και Φλωράτο, ο κύριος Φούρας ασχολείτο με την συγκομιδή καλλιεργειών στο χωριό του, το Μάνεσι που τον είχαν στείλει οι Πατρινοί ψηφοφόροι και απαξίωσε να εμφανισθεί στη χαρά της πόλης και παρόλο που η κυβέρνηση τότε συζητούσε την είσοδο στο Χρηματιστήριο των μεγάλων λιμένων της χώρας προκειμένου να εισπράξει ψιχία για την απόκτηση εσόδων ή και την προσφορά δώρων στους Δαναούς του θαλάσσιου εμπορίου, έκανε την ανάγκη φιλοτιμία!
Τα σχέδια του της παραχώρησης. Να είχαν από
τότε, την ακύρωση υπόψη τους, οι κυβερνητικοί;
 Τραβήχτηκαν και προβλήθηκαν βίντεο, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες και κει που κάποιοι είπαν ότι η πόλη ησύχασε, μετά και το ατυχές συμβάν της εμπλοκής της Δικαιοσύνης σε ένα ζήτημα που ήταν καθαρή αρμοδιότητα πολιτικής μορφής, με την κράτηση του Δημάρχου Δημαρά και του αντιδημάρχου Γ. Σιγαλού κι ενώ και ο Υπουργός βροντοφώναξε υπό την πίεση της δημοσιότητας «τέλος καλό, όλα καλά» κάποιοι στην Κυβέρνηση δεν το βάζουν κάτω.

Επανέρχονται δια της πλαγίας ανήμερα εορτής του Πολιούχου Αγ. Ανδρέου, με έωλες πρακτικές, ωθώντας τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ Κώστα Πλατυκώστα να άρει και δημοσίως την υπογραφή παράδοσης που είχε θέσει πανηγυρικά, ενώ ακολούθησαν οι θρασείς  δηλώσεις του Γεν. Γραμματέα Λιμένων.
Ο δεύτερος δεν είχε και λόγο να τιμήσει υπογραφές που δεν είχε βάλει. Ο πρώτος όμως γιατί ήταν ανάγκη να αυτοεξευτελιστεί με την εκ των υστέρων άρση της υπογραφής του; 
Προφανής η επιδίωξή τους να πουλήσουν και το λιμάνι της Πάτρας, πνίγοντας τους Πατρινούς ανάμεσα στα τσιμέντα των πολυκατοικιών και των θηριωδών κτιρίων που προβλέπονταν να κτισθούν από τους χρυσοθήρες επενδυτές. Και το κυριότερο, η πόλη να στερηθεί για πάντα το θαλάσσιο μέτωπό της!

Δυστυχώς, αλλά στο όνομα της Πατρίδας κατά τον Σαμαρά, δηλαδή  της επίδειξης υπακοής στους τοκογλύφους των ευρωπαϊκών και τροϊκανών συμφερόντων κάθε ένδειξη εθνικής αλλά και προσωπικής αξιοπρέπειας θεωρείται εμπόδιο. Ο στόχος τους είναι ένας και μοναδικός: Να ξεπουλήσουν ότι προλάβουν, πριν τους γκρεμίσει από την κυβέρνηση η λαϊκή οργή που πλησιάζει  να ξεσπάσει!

Εδώ ο Χρ. Πατούχας (αριστερά) από την αριστερή παράταξη Ανυπότακτη Πολιτεία συνομιλεί με τον Κ. Χριστόπουλος της δεξιάς παράταξης του Δημοτικού συμβουλίου Πατρέων. Δείγμα ότι το αίτημα για απόδοση του παλιού λιμανιού ήταν παμπατραϊκό, παρόλο που ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ Κ. Πελετίδης ήταν βροντερά απών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: