ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Γιώργος Ραυτόπουλος: Μία οφειλόμενη απάντηση» στους χυδαιολόγους των μνημονίων

Περίφανη είναι η απάντηση στους υποτακτικούς της τρόικας, από τον παλιό συνδικαλιστή, που συνταξιούχος ζει στην Κόρινθο.


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τροφοδοτεί τα όνειρα του κόσμου της εργασίας για ανατροπή της κυβέρνησης των υποταχτικών της τρόικας
ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ότι δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το όνομά του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποκτήσει οφίτσια, όπως τα μνημονιακά μέσα ενημέρωσης τον κατηγόρησαν, προκειμένου να τον πιέσουν με σκοπό την απόσυρσή του από την πολιτική, έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιώργος Ραυτόπουλος.

Υπενθυμίζοντας πρόσφατη δήλωσή του “το 1987 στρέψατε τους τρομοκράτες της “17Ν” εναντίον μου, το ίδιο επιδιώκεται σήμερα;” ότι η εφημερίδα του συγκροτήματος Ψυχάρη ήταν μεταξύ των υπευθύνων για την απόπειρα δολοφονίας του από τους παρανοϊκούς εξτρεμιστές της «17Ν» που τώρα εγκαταβιούν στα σωφρονιστήρια, παραθέτω την πλήρη δήλωση Ραυτόπουλου, υπό τον τίτλο «μία οφειλόμενη απάντηση».
 «Πριν 4 περίπου χρόνια, εγώ μαζί με άλλους συντρόφους μου από την “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”, ξεκινήσαμε μια πολιτική πρωτοβουλία με στόχο τη συνάντηση των δυνάμεων που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο, με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρά τις δυσκολίες που από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν και οι οποίες υπήρξαν, το εγχείρημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ σηματοδότησε τη γέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της αριστεράς , η οποία ήδη τροφοδοτεί τα όνειρα του κόσμου της εργασίας για ανατροπή της κυβέρνησης των υποταχτικών της τρόικας και για μια πολιτική που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και θα προστατεύει την αξιοπρέπειά τους.
Η ίδια Πανελλαδική Συνδιάσκεψη οριοθετούσε και τη δική μου εμπλοκή σε αυτή την όμορφη περιπέτεια .
Στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη δεν ήμουν υποψήφιος για κανένα όργανο.

Δεν διεκδίκησα κανένα ρόλο.
Δεν μου προτάθηκε κανένας ρόλος.
Δεν με ενδιέφεραν ούτε οι ρόλοι, ούτε τα αξιώματα.
Αυτή είναι η αλήθεια.

Και αυτή την αλήθεια δεν μπορούν να την παραχαράξουν οι διάφοροι κουκουλοφόροι της δημοσιογραφίας οι οποίοι αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τη δύναμη που τους εξασφαλίζει ο κονδυλοφόρος τους, πότε εμφανίζονται για να δείξουν το ελεεινό πρόσωπό τους και πότε κρύβονται πίσω από την ασφάλεια που τους προσφέρει η ανωνυμία τους.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί φαντάζονται την απάντηση που θα ήθελα να τους δώσω και την οποία λόγοι σεβασμού προς τους πολίτες αυτής της χώρας δεν μου επιτρέπεται να διατυπώσω γραπτώς.

Κόρινθος  6/12/2012»

Δεν υπάρχουν σχόλια: