ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Όταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου ξεπουλούσε τη Χαλκιδική με μόνο αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ

Στιγμιότυπο από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στην Χαλκιδική, για την οικολογική καταστροφή που ετοιμάζει η κυβέρνηση, προς όφελος του Μπόμπολα και των Ολλανδών επιχειρηματιών!


Τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον θυμόμαστε όλοι (αξέχαστος θα μας μείνει...) να υπογράφει μνημόνια και ως δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Παπανδρέου να ανοίγει την κερκόπορτα για να εισέλθει το ΔΝΤ στη χώρα και την Ευρώπη.
Δεν ξεχνάμε όμως και το ρόλο του ως υπουργού καταστροφής του Περιβάλλοντος...
Στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου (Ιούνιος του 2011) ο "τσάρος" της Οικονομίας μετακινήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος για να φέρει εις πέρας όλες τις «δύσκολες» υποθέσεις, όπως τη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους αλλά και την υπογραφή της μελέτης περιβαλλοντικών όρων για τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής, εξυπηρετώντας έτσι τον Μπόμπολα και τους Ολλανδούς συνεταίρους του. 
Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη μελέτη δεν την υπέγραφε η προκάτοχός του, Τ. Μπιρμπίλη. Αυτή η υπογραφή ήταν από τις πρώτες του Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Περιβάλλοντος. 
Τα ίδια αυτά συμφέροντα των «αρπακτικών» που με τόση ευλάβεια εξυπηρέτησε η κυβέρνηση Παπανδρέου με υπουργό τον Γ. Παπακωνσταντίνου με ΜΑΤ και δακρυγόνα εξυπηρετεί σήμερα ο κύριος Δένδιας και η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού, προσπαθώντας να καταπνίξουν το κίνημα των κατοίκων ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής.

(Πηγή: http://www.left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: