ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Έκκληση - Πωλούν και τα τελευταία τους υπάρχοντα για να αντιμετωπίσουν την ασθένεια

Φωτογραφία Αρχείου.


Εξαθλίωσε μία οικογένεια η επάρατος και τα μέλη της ζητούν στήριγμα στην κοινωνία – Σε αντάλλαγμα προσφέρουν εργασία
Σε κοινωνικές καταστάσεις που πριν μερικά χρόνια είπαμε ότι τις αντιπαρήλθαμε ανεπιστρεπτί, οδηγεί η κατάρρευση του ασφαλιστικού μας συστήματος, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που επιβάλλονται ανάλγητα στους πολίτες. Σε σημείο μάλιστα που για την αντιμετώπιση «βασιλικής» ασθένειας να οδηγείται ολόκληρη η οικογένεια στο έσχατο σημείο του ξεπουλήματος των υπαρχόντων της. Αρχιτέκτονας ο πατέρας, γυμνάστρια η αδελφή, προσφέρουν αυτό που οι παλιότεροι μάθαμε πως αποτελεί όπλο για την επιβίωση στην ζωή, την εργασία τους. Και γιαυτά απευθύνονται στην κοινωνία. «Κάθε ιδέα, πρόταση, σκέψη για να βγούμε από τον οικονομικό εφιάλτη που ζούμε, δεκτή...», διότι «οι εποχές είναι δύσκολες, και χρειάζεται να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον» όπως πολύ σωστά γράφει στο μήνυμά της η κόρη που επαγγέλλεται κλινική ψυχολόγος - εικαστική ψυχοθεραπεύτρια.
Δεν ζητούν χρήματα, παρά μόνον εργασία και πώληση των τελευταίων που απόμειναν στο σπίτι για να “βγουν στο σφυρί”!
Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα, βάλτε το χέρι αριστερά, εκεί που χτυπά η καρδιά και πράξτε κατά συνείδηση, όσοι μπορείτε.

«Αγαπητοί μου φίλοι
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, κάποιοι όχι ακόμα, αλλά τον τελευταίο χρόνοη μητέρα μου παλεύει με έναν άσχημο καρκίνο. Σας γράφω σήμερα για να ζητήσω τη βοήθειά σας, καθότι μας τελείωσαν τα χρήματα και οι θεραπείες χρειάζεται να συνεχιστούν.
Πουλάμε ένα Renault Clio 4ετίας με 38.000 χλμ (7.500 ευρώ) και μια Alfa romeo 147 3ετίας με 37.000 χλμ (8.000 ευρώ), και τα δυο σε άριστη κατάσταση.
Επίσης ένα πιάνο Rippen (2.500 ευρώ).
Εδώ τελειώνουν όσα έχουμε για πούλημα. Έχουμε όμως και ανάγκη για δουλειά! Όποιος γνωρίζει κάποιον να χρειάζεται αρχιτέκτονα (ο πατέρας μου, Γιώργος Λαμπίρης κιν. τηλ. 6937 055 660), ή κάποιον να χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα γυμναστικής (η αδερφή μου, Άρτεμις Λαμπίρη κιν. τηλ. 6946 605 148), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
Θα σας ήμουν ευγνώμων αν προωθούσατε σε φίλους και γνωστούς αυτό το μήνυμα. Οι εποχές είναι δύσκολες, και χρειάζεται να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Με αυτή την σκέψη παίρνω το θάρρος να σας στείλω αυτό το μαιλ.
Κάθε ιδέα, πρόταση, σκέψη για να βγούμε από τον οικονομικό εφιάλτη που ζούμε, δεκτή...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

΄Ηρα Λαμπίρη Κλινική Ψυχολόγος - Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια
    Ζαχαρίτσα 33, Αθήναμ κιν. τηλ. 6937 055 674 και 210.92.10.830»

Δεν υπάρχουν σχόλια: