ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δεν χειρουργούν 6χρονο παιδί επειδή οι γονείς του είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι!

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις!


Για ένα ολόκληρο χρόνο ταλαιπωρούν 6χρονο παιδί, που έχει ανάγκη χειρουργείου, επειδή οι γονείς του είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι!
Ο «Γολγοθάς» του μικρού παιδιού πρόκειται να λήξει σύντομα κάτω από την αγωνιστική παρέμβαση του Συλλόγου Γυναικών Πειραιά, των δυνάμεων του ΠΑΜΕ Υγείας στο «Τζάννειο» Νοσοκομείο και της Ένωσης Γονέων Ε' Διαμερίσματος Πειραιά.
Συγκεκριμένα, σήμερα, οι παραπάνω φορείς πραγματοποίησαν παρέμβαση, αρχικά στους γιατρούς του «Τζάννειου»  Νοσοκομείου και στο Σύλλογο Εργαζομένων, απαιτώντας να χειρουργηθεί άμεσα το παιδί. Από τους εργαζόμενους ενημερώθηκαν πως απαγορεύεται η εισαγωγή ανασφάλιστων στο νοσοκομείο και αν αυτό συμβεί οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν με κυρώσεις και ενδεχομένως με απόλυση.
Στη συνέχεια, μαζί με το Σύλλογο Εργαζομένων έκαναν παρέμβαση στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, από το οποίο τελικά απέσπασαν τη δέσμευση πως το παιδί θα εισαχθεί στο νοσοκομείο και θα χειρουργηθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Πηγή: 902.gr - http://www.left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: