ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ένα Ευάγγελος που μοιάζει με… κακάγγελο!

Ευαγγελική εντολή και τα σκυλιά δεμένα!


«Η ανανέωση για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα υπαρξιακό» είπε  ο αυτοδιοικητικός Πάρις Κουκουλόπουλος, παρουσία της ΝΟΕΣ του κόμματος που συνήλθε προχθές, σε συνεδρίαση στην αίθουσα “Βυζαντινό”  της Πάτρας. Και τούτο μάλλον οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν και πολλές διαθεσιμότητες στον χώρο που κλυδωνίζεται συθέμελα, από συγκρούσεις συμφερόντων.
Μα με τι να γίνει η ανανέωση; Με τους καρεκλοκένταυρους, που έβλεπαν μέλι στην εξουσία και έπεφταν τα σάλια τους, οι λιγούρηδες;
Είπε ακόμη ότι στην Πάτρα, που έχει επιλεγεί μαζί με άλλες πόλεις θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση (σ.σ.: πω πω, τόλμημα, όταν μήτε ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος δεν πατάει στην πόλη!) και το ακόμη πιο τολμηρό: Ομιλητής θα είναι ο συνταγματολόγος κύριος Ευάγγελος, που μετά την αποκάλυψη ότι είχε καταχωνιάσει ως υπουργός Οικονομικών τη Λίστα Λαγκάρντ, συμπεριφέρεται περισσότερο ως… κακάγγελος, παρά ευάγγελος!
Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Δημ. Στρατούλη, που χθες στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, υπενθύμισε τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη Λίστα.
Πάντως ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ενημέρωσε ότι ήρθε αντ’ αυτού στην Πάτρα, αλλά και στα Καλάβρυτα προχθές. Και διαβίβασε την εντολή του κυρίου Βενιζέλου, που έκανε πλάτες στους φοροφυγάδες της Λίστας, για να πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα τα χρέη τους!
«Ζήτησε ο Πρόεδρος –είπε–  να έχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση». Όταν θα έρθει να μιλήσει φυσικά! Διότι έχει συνηθίσει να μιλάει σε πλατιά ακροατήρια. Κι άντε κοτζάμ καθηγητής συνταγματικού δικαίου να μιλάει σε εκδήλωση που θα είναι «τρεις κι ο κούκος»!
Καλά δεν του είπε κανείς, ότι… ενός κακού μύρια έπονται; Δηλαδή τι του είπαν; Εντάξει πρόεδρε έλα και μη σε νοιάζει;
Κι από πάνω διέρρευσαν κι όλας αυτά που τους είπε ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Ότι δηλαδή, στην πράσινη Αχαΐα, ο Πρόεδρος δεν θα παραδώσει τα όπλα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη που πήραν ποσοστά του 38% στις πρόσφατες εκλογές και που μόνον την εποχή των παχιών αγελάδων τα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα!
Πουν’ τα χρόνια εκείνα, στην παλιά Αθήνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: