ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Καλή επιτυχία «Πανίκα» και σύντομα, με τη δύναμη του Κυρίου… Λιμενάρχης στο Παγγαίο!

Τότε αυτοκράτορας, τώρα Αρχηγός κόμματος. Και στην ούγια να γράφει Δεξιά!


Άλλος παιδιά για νέο κόμμα! Απειλητικός Παναγιώτης (Ψωμιάδης ο Α΄) στον ορίζοντα, κατά του πολιτικού σκηνικού, αν και δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως η πρόσφατη δήλωσή του αποτελεί ιταμή πρόκληση! Ο και  αμετακλήτως έκπτωτος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και Πασών των Ρωσσιών, θα δώσει «πολιτικό παρών», σε κάποια από τις δύο επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αν και έχει συζητήσει στο παρελθόν με πολλούς (Αντ. Σαμαράς, Γ. Καρατζαφέρης, Π. Καμμένος), ο Ψωμιάδης ο Α΄, μετά από βασανιστικά ερωτήματα στον εαυτό του, αποφάσισε την ίδρυση νέου κόμματος, δεξιάς κατεύθυνσης.
Λέγεται ότι το 2013 το «κόμμα Ψωμιάδη», φιλοδοξεί να επιτύχει μία ισχυρή εκλογική καταγραφή βάσει του σχεδιασμού «Πανίκα» στους Βορειοελλαδίτες δεξιούς ψηφοφόρους.
Κάτι δηλαδή σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία στις δεύτερες εκλογές του 2012!
Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και με την ευχή του Κυρίου το σωτήριο έτος 2013 να τον βρει… Λιμενάρχη στο Παγγαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: