ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Το μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά για τα Χριστούγεννα


Ευχές αντάλλαξαν ο δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς και ο διοικητής του ΚΕΤχ ταξίαρχος Θεόδ. Μπερέτης (διακρίνεται δίπλα στο δήμαρχο).  Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έψαλαν επίσης το πρωί στον Δήμαρχο Πατρέων ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος και η μπάντα του ΚΕΤχ.


Μηνύματα και ευχές από εκπροσώπους του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας

Το χορευτικό του Παγκαλαβρυτινού Σύλλογου

«Oι άγιες μέρες των Χριστουγέννων  ας γίνουν αφορμή για να  κοιτάξουμε με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον τον συνάνθρωπο, να απλώσουμε το χέρι, να σταθούμε αρωγοί σε όσους έχουν ανάγκη, να σκεφτούμε το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων και να αντλήσουμε δύναμη από μέσα μας και  από το διπλανό μας, καθώς μόνο μέσα από την αλληλεγγύη μπορούν να έρθουν καλύτερες μέρες… Μόνο μέσα από την αλληλεγγύη μπορεί να βρεθεί διέξοδος και να γεννηθεί μια καινούργια ελπίδα για μας και τον τόπο μας.
Ας είναι  αυτά τα Χριστούγεννα η αφετηρία ενός συλλογικού και ουσιαστικού αγώνα για την πόλη μας, για τη χώρα μας, για τους νέους ανθρώπους, για τις γενιές που έρχονται και πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος για να χτίσουν το δικό τους παρόν και το δικό τους μέλλον. 
Εύχομαι η έξοδος από την κρίση που βαραίνει το εορταστικό κλίμα των ημερών, να έρθει γρήγορα και τη θέση της απαισιοδοξίας να  πάρει η ανάπτυξη και η δημιουργία.
Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους πολίτες της Πάτρας».

Ο Κ. Μπουρδούλης
Μαζί με τις ευχές μας, ας ενώσουμε και τις δυνάμεις μας, για να ξαναγεννηθεί η ΕΛΠΙΔΑ, στην Ελλάδα  μας  και στις καρδιές μας.
Καλά Χριστούγεννα  -  Ευτυχισμένο το 2013.
Κώστας Μπουρδούλης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας

Ο Χρ. Λέγκας
Τις θερμότερες ευχές μου για ευτυχισμένα Χριστούγεννα,σε εσάς και την οικογένειά σας.
Με εκτίμηση Χρήστος Λέγκας Πολιτικός Μηχανικός MSc, Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού & Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού.

Ο Γιάννης Λύχρος
Χαρούμενες Γιορτές Υγεία , Ειρήνη και Προκοπή το 2013
Δύναμη και Κουράγιο για να ανατρέψουμε την κατάσταση στη Νέα Χρονιά. Καίτη Μαυράκη  Γιάννης Λύχρος, περιφερειακός σύμβουλος, Δυτ. Ελλάδας.

Ο Κώστας Μάρκου
Για την καινούργια χρονιά σας εύχομαι ευημερία, εσωτερική και εξωτερική, εις πείσμα των καιρών. Με ένα ποίημα του Ελύτη. Επειδή η ποίηση είναι μεγάλη παραμυθία. Κώστας Μάρκου. 
 
Βαπόρι στολισμένο βγαίνει στα βουνά
Είναι από μαύρη πέτρα κι είναι απ' όνειρο,

Χρόνους μας ταξιδεύει δε βουλιάξαμε
                χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε

Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε
                μπήκαμε μέσ' στα όλα και περάσαμε

Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα
                 παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα! 
 

Η Πρωτοβουλία Πάτρας
Η "Πρωτοβουλία Πάτρας" σας εύχεται καλές γιορτές και ένα δημιουργικό νέο έτος! Για την "Πρωτοβουλία Πάτρας" Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, Εκπρόσωπος Τύπου.

Η ανυπότακτη Πολιτεία του Χρ. Πατούχα
   Ο χρόνος που έρχεται, δεν θα είναι ο πρώτος με δυσκολίες. Θα είναι όμως, μετά από πάρα πολλές δεκαετίες, ο πρώτος με εκατομμύρια συμπατριώτες μας, στα όρια της ανέχειας, με αδυναμία για οικογενειακό τραπέζι, με ψυχική διάθεση πολύ κακή, με πολλούς να αδυνατούν να βρεθούν από τις πόλεις στο οικογενειακό περιβάλλον.
    Ήταν τόσα πολλά τα δεινά που σωρεύτηκαν σε κάθε οικογένεια τον τελευταίο χρόνο! Γιατί είναι η πιο μεγάλη πιθανότητα, σε κάθε σπίτι  να υπάρχουν ένας η δύο άνεργοι, πολύ μεγαλύτερη νάχουν δύο άνεργα παιδιά, με όλων το εισόδημα να έχει συρρικνωθεί, να θέλουν διπλάσιο κόστος μετακίνησης με τις τιμές διοδίων και καυσίμων και στον προορισμό τους, να βρουν επίσης πολύ άσχημες συνθήκες ανέχειας στους συνταξιούχους γονείς.
   Και όλα αυτά ενώ το ραδιόφωνο θα τους ανακοινώνει τα τελευταία μέτρα σωτηρίας, την φοροεπιδρομή των φορολογικών νομοσχεδίων, απολύσεις και διαθεσιμότητες, ξεπούλημα-«αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας, ευχές και ελπίδες από τους κυβερνώντες και τα παπαγαλάκια τους, βουλευτές ή μεγαλοδημοσιογράφους, που θα τους κάνουν να αισθάνονται ένοχοι που δεν καταλαβαίνουν ότι η κοσμογονία των αλλαγών είναι για το καλό τους! Δηλαδή με καταιγισμό επιχειρημάτων, να μην τολμήσει κανείς, να τα βάλλει με τους δημίους του, λίγο πριν την αγχόνη!
   Δηλώνουμε, ότι καταλαβαίνουμε πολύ καλά αυτή την κατάσταση. Την ζουν τα μέλη και οι οπαδοί μας, την ζουν οι συμπολίτες μας ,την ζούμε οι ίδιοι. Και στο μέτρο των δυνάμεων μας, την αποκαλύπτουμε και την καταγγέλλουμε.
   Αγαπητοί μας συμπολίτες,
   Και αυτή η χρονιά που πέρασε, ήταν στον Δήμο μας χρονιά απραξίας. Χωρίς πολιτική με όραμα, πνιγμένοι μέσα στην μετριότητα, ήταν για το Δημοτικό μας Συμβούλιο χρονιά πολύ κατώτερη των περιστάσεων και των αναγκών.
   Η Κυβέρνηση με σωρεία αποφάσεων οδηγεί τους Δήμους με ταχύτητα στο περιθώριο, τους αφαιρεί κάθε λαϊκό τους γνώρισμα, τους κάνει μηχανές για τα μνημόνια και κάθε φοροεπιδρομή. Οι Δήμοι του 2013 και των επόμενων χρόνων θα είναι ακόμα περισσότερο αντίπαλοι, εχθροί του λαού.
    Αυτή την πολιτική πρέπει να την ανατρέψουμε! Την πολιτική που καταδυναστεύει την χώρα και τον λαό μας πρέπει να την ανατρέψουμε! Την Κυβέρνηση της υποτέλειας, της εξόντωσης και της ταπείνωσης του λαού μας πρέπει να την ανατρέψουμε!
    Ξέρουμε πολύ καλά, ότι οι ανατροπές, θέλουν πολλές δυνάμεις και μόνο έργο του ίδιου του λαού μπορεί να είναι. Με την έμπρακτη αλληλεγγύη μας, σε όλους όσους έχουν ανάγκη, με την συσπείρωση μας, με την πολιτική μας αφύπνιση.
    Ξέρουμε ακόμα ότι είναι μακρύς ο δρόμος. Ότι θα χρειαστούν αγώνες διαρκείς και θυσίες αμέτρητες. Άλλωστε ποτέ οι θυσίες δεν έλειψαν. Δεν πιστέψαμε ποτέ, ότι θα μας χαρίσουν τίποτα. Αλλά πιστεύουμε ακόμα, στην αγωνιστική παρακαταθήκη, στο ένστικτο, στην συνείδηση μας. Πιστεύουμε στα ιδανικά μας, στις ιδεολογικές μας αρχές, στην ανάγκη και την οργή μας!
    Πιστεύουμε στην Αριστερά και τους στόχους της για κοινωνία δικαιοσύνης και ανθρωπιάς, εθνικής αξιοπρέπειας και ευθύνης, σαρωτικών αλλαγών στο σύστημα εξουσίας, προστασίας της εργασίας , των δικαιωμάτων όλων των αδυνάτων.
 Να τιμωρήσουμε τους εχθρούς μας, τα κόμματα του μαύρου αντιλαϊκού μετώπου, τους προστάτες και καθοδηγητές τους, την Τρόικα, τους τραπεζίτες, την διεθνή του παγκόσμιου κεφαλαίου, την εγχώρια παρασιτική πλουτοκρατία, όλους όσους έχουν τριάντα κρατικούς  προϋπολογισμούς, σε ασφαλείς καταθέσεις σε ξένες τράπεζες. Να αντιτάξουμε σε όλους αυτούς, το αρραγές μέτωπο της λαϊκής ενότητας! Την απόφαση μας, ότι δεν θα τους περάσει! Θα προστατέψουμε την πατρίδα μας, θα προστατέψουμε τα δικαιώματα μας στην δημοκρατία και την ζωή!
    Ευχόμαστε σε όλους για το 2013, υγεία και αντοχή!
    Αλληλοβοήθεια και δύναμη!
    Για να επιβιώσουμε!
    Για νικηφόρους αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: