ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Μ. Κανελλοπούλου: Σήμερα ήταν μία μέρα, που δικαιώνεται η επιμονή μου στην αριστερά

Από τη δράση αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην πλ. Απ. Κυδωνιάτη.

Δήλωση της βουλευτού Αχαΐας με αφορμή την παρουσία της στην δράση αλληλεγγύης από το ΣΥΡΙΖΑ
Με μία καθαρά αντιφασιστική και διεθνιστική δήλωσή της, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Η Μαρία Κανελλοπούλου τοποθετήθηκε απέναντι στις ρατσιστικές αντιλήψεις του ακροδεξιού χώρου, που σκοπίμως συγχέουν τον νεοναζισμό με το ιδεώδες της αλληλεγγύης απέναντι στους αδυνάτους ανθρώπους πέρα από χρώμα, θρησκεία και καταγωγή.
Αφορμή γιαυτή τη δήλωση, αποτέλεσε η συλλογή και διανομή προσφορών από την οργάνωση του Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας, σήμερα το πρωί από τις 10 έως το μεσημέρι στις 2, στην πλατεία Απ. Κυδωνιάτη στο Γηροκομειό, που διεξήχθη στο πλαίσιο του Δικτύου Αλληλεγγύης.
Η Μαρία Κανελλοπούλου, παραβρέθηκε στην διανομή τροφίμων, ρούχων, παιδικών ειδών και ειδών πρώτης ανάγκης που διοργανώθηκε με σύνθημα “κανένας μόνος στην κρίση”.
Εκεί δήλωσε τα παρακάτω:
«Αν υπάρχουν μέρες για τις οποίες σκέφτομαι ότι δικαιώνεται η επιμονή μου σχετικά με την Αριστερά, σήμερα ήταν μια τέτοια ημέρα. Η κοινωνική αλληλεγγύη δεν γνωρίζει χρώμα, θρησκεία, καταγωγή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζει παντού τέτοιες δράσεις. Για να αντισταθεί μια κοινωνία πρέπει πρώτα να μην πεθάνει, βιολογικά και ηθικά. Εμείς θέλουμε όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας να έχουν ένα πιάτο φαΐ, ένα κατάλυμα, ένα ζεστό ρούχο.
Τι σχέση μπορεί να έχουν με την κοινωνική αλληλεγγύη και τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή αυτές οι φρικιαστικές διανομές τροφίμων “μόνο σε Έλληνες”;
Εμείς, που παρ' όλο που είμαστε Έλληνες, νιώθουμε ξένοι στον τόπο μας, βοηθάμε όποιον έχει ανάγκη».
Παλεύουν με τον αέρα που τα πάντα σκορπίζει, να θωρακίσουν με νάυλον το κιόσκι συλλογής των προσφορών.
Πρώτος δεξιά, παρών και ο Χάρης Βελαώρας. Ήρθα να βοηθήσω κι εγώ, είπε όταν ρωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: