ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πάντως ο κυρ Φώτης Κουβέλης είναι αντίθετος στις απολύσεις από το Δήμο Πατρέων

Από τη συνάντηση του δημάρχου Πατρέων Γ. Δημαρά με Φ. Κουβέλη στην Αθήνα προχθές Τετάρτη.



Το ότι ο Μανιτάκης της ΔΗΜΑΡ τις επιδίωξε, δεν έχει και τόσο σημασία!


Απ’ ότι φαίνεται ο Αντ. Σαμαράς γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον… συγκυβερνήτη Κουβέλη. Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού ο μεν Σαμαράς νομοθετεί δια του Μανιτάκη της ΔΗΜΑΡ, ο δε Κουβέλης λαμβάνει πρωτοβουλία -κατά δήλωσή του, όπως ενημερώνει ο δήμος Πατρέων- ώστε να αρθεί το νομοθέτημα Μανιτάκη.
Λαμβανομένου ότι ο Μανιτάκης είναι διαπρύσιος κήρυκας των απολύσεων στο Δημόσιο, μοιάζει με σχήμα οξύμωρο το να διαλώνει διαφορετικά αυτός που συγκυβερνά με τον Σαμαρά.
Το πιο πιθανό είναι ότι αποφασίζει ο Σαμαράς και εάν έχει κότσια ο Κουβέλης ας τον ρίξει!

Να και το δελτίο τύπου του Δήμου Πατρέων:  

«Ο Δήμαρχος Πατρέων έθεσε στον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ,  κατά τη συνάντησή του, το ζήτημα με τις διαθεσιμότητες υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων υπογραμμίζοντας τον παραλογισμό της απόφασης ιδιαίτερα για τους Δήμους που έχουν ελλείψεις σε προσωπικό, όπως έχει ο Δήμος Πατρέων κάτι που το έχει παραδεχθεί και ο Αντ. Μανιτάκης.
Είναι παραλογισμός να φεύγουν υπάλληλοι από Δήμους με ελλειμματικό προσωπικό και να υποστηρίζεται ότι τα κενά θα καλυφθούν με προσωπικό που θα μετακινηθεί από άλλους Δήμους οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν πλεονασματικοί, τόνισε ο κ. Δημαράς.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παραδέχθηκε ότι όντως πρόκειται περί ανορθολογισμού και παραλογισμού και ο Δήμαρχος Πατρέων του ζήτησε στους Δήμους που έχουν πρόβλημα με ελλείψεις σε προσωπικό, οι υπάλληλοι που βγήκαν σε διαθεσιμότητα να επιστρέψουν στις θέσεις από τις οποίες καταργήθηκαν.  Για το θέμα αυτό ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι χρειάζεται τροπολογία και ότι θα την προωθήσει γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι δίκαιο και σωστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: