ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο αντιδήμαρχος Πατρέων Γ. Σιγαλός ευχαριστεί

Ο αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός, αριστερά με το τηλέφωνο στο ακουστικό, παρών στην πυρκαγιά των Σελλών Πατρών. (Φωτογραφία αρχείου).


Προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο από 19 έως 21 Δεκεμβρίου


Σε κατοίκους της δημοτικής ενότητας Βραχνεΐκων του Δήμου Πατρέων, που βρίσκονται σε κατάσταση μεγάλης οικονομική ανάγκης, διανεμήθηκαν  από την Τετάρτη 19 έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου τα απαραίτητα τρόφιμα για τις ημέρες των γιορτών. Η διανομή έγινε σε οικογένειες αλλά και μοναχικά άτομα, που διαβιούν με πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα αυτή την δυσμενή οικονομική συγκυρία και έχουν αξιολογηθεί με βάση τα δικαιολογητικά, που έχουν κατατεθεί, προσφέρθηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και ενδύματα, που διατηρούνται στην Ιματιοθήκη της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων.
Τόσο η Ιματιοθήκη όσο και η Τράπεζα Τροφίμων ενισχύονται ολοένα και περισσότερο από προσφορές των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας.
Η προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο από τους υπαλλήλους των κοινωνικών δομών στα Βραχνέικα και πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, της Δημοτικής Μέριμνας Πάτρας και της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος.
Ο Γιώργος Σιγαλός, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και υπεύθυνος των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεΐκων και Παραλίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους κατοίκους, που έμπρακτα συμπαρίστανται στους απόρους συμπολίτες μας μέσα από τέτοιες προσφορές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: