ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σωματικώς ήταν παρών, αλλά πνευματικώς ταξίδευε σε άλλους κόσμους ο Μιχ. Αρβανίτης


Ο Αχαιός βουλευτής της ΧΑ Μιχάλης Αρβανίτης.


Στην ΧΑ, μάλλον δεν γνωρίζει η Δεξιά τους τι ποιεί η Αριστερά τους
Σωματικώς ήταν παρών, αλλά πνευματικώς ταξίδευε σε άλλους κόσμους, όταν συζητούνταν υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, με πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούσε να προχωρήσουν οι έρευνες για πλήρη αποκάλυψη ενόχων. Πάντως, εκ παραδρομής καταψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση των ερευνών προς διερεύνηση της υπόθεσης, ο εκπρόσωπος της ΧΑ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Πρόκειται για τον Αχαιό Μιχάλη Αρβανίτη. Ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ανακαλεί την ψήφο του και αναφέρει :

«Ενημερώνω την επιτροπή ότι εκ παραδρομής καταψήφισα τη σημερινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που ετέθη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ πρόθεση μου ήταν να την υπερψηφίσω . Παρακαλώ όπως διαγραφεί το σχετικό από τα πρακτικά και η ψήφος μου να προσμετρηθεί ως θετική».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΧΑ, στην οποία επισημαίνονται:
«Η Χρυσή Αυγή επιμένει στην πάγια θέση της για απόλυτη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης μαύρου πολιτικού χρήματος. Να δοθούν στη δημοσιότητα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ και να διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη το πόθεν έσχες όσων έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό».

Σε αυτό το νεοναζιστικό κόμμα, μάλλον δεν γνωρίζουν η Δεξιά τους τι ποιεί η Αριστερά τους. Κι αυτό παρόλο που δεν είναι ούτε το ένα μήτε το άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: