ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοβουλίες για τη στήριξη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων

Φωτογραφία αρχείου.


Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την στήριξη του έργου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων προανήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης και υπεύθυνος κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας. Ο κ. Στρατούλης που επισκέφθηκε τα γραφεία του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ανέφερε ότι πρέπει ο ΕΟΜ να στηριχθεί με τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους και με προσωπικό, ώστε να μην καταπιεί και αυτόν τον Οργανισμό και τα μεταμοσχευτικά κέντρα η μαύρη τρύπα του μνημονίου.
«Θα πρέπει επιτέλους να γίνει μια πλατιά και αποτελεσματική καμπάνια για τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων, που αποτελεί δώρο ζωής για χιλιάδες ασθενείς τελικού σταδίου και δείκτη πολιτισμού και ανθρωπισμού μιας κοινωνίας, ώστε να πάψει η χώρα μας να βρίσκεται στο 50% του ευρωπαϊκού μέσου όρου του Δείκτη Δωρεάς Οργάνων (δότες ανά εκατομμύριο πληθυσμού)», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: