ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν ήδη έτοιμη την ανάλυση κατά άρθρο



ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ κατατέθηκε στη Βουλή και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχουν ήδη έτοιμη την ανάλυση κατά άρθρο.
Πρόκειται για 28 άρθρα με παρατηρήσεις από γνώστες των φορολογικών ζητημάτων, ανθρώπων δηλαδή του  χώρου του κόμματος, που οι δημοσκοπήσεις φέρουν έτοιμο να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης του τόπου. Θα ακολουθήσουν επικαιροποιημένα σημειώματα όπου θα αναλύονται και τα άρθρα 15, 16 που ακόμη δεν έχουν αναλυθεί καθώς και το άρθρο 18 όπου υπάρχει αρμοδιότητα άλλου υπουργείου.
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την υπόθεση της διακυβέρνησης του τόπου την έχουν πάρει στα σοβαρά και δεν παίζουν!

Η υπόθεση της οικονομικής διαχείρισης της χώρας μας, είναι υψίστης σημασίας ζήτημα για να το αφήσουμε αποκλειστικά στα χέρια των κάθε είδους Στουρνάρα, που βλέπουμε σε τι χάος μας έχουν οδηγήσει !

Δεν υπάρχουν σχόλια: