ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Προτιμούσαν να βάλουν φωτιά στον σταθμό, παρά να έχουν φωνή διάφοροι «οπορτουνιστές»

Προτιμούσαν να βάλουν φωτιά να κάψουν τον τηλεοπτικό 902, παρά να τον δώσουν για κοινή χρήση με τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλους "οπορτουνιστές"! Τελικά  διαπραγματεύονται την συχνότητα του 902 έναντι 7 εκατομμυρίων... κομμουνιστικών ευρώ, με αγοραστή τον επίσης... κομμουνιστή Νίκο Χατζηνικολάου. Το ότι η συχνότητα είναι του δημοσίου και παρεχωρήθη για την έκφραση των απόψεων του κόμματος και όχι για την μετατροπή του σε αντικείμενο μπίζνας, αυτό δεν έχει σημασία για τους κρατούντες στο ΚΚΕ. Τελικά πράγματι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Κρίμα.  


Επιστολή αναγνώστη, που υπενθυμίζει πως έκλεισε άδοξα η φωνή του ΚΚΕ στην τηλεοπτική ζώνη!
Από τον φίλο αναγνώστη  Kαντριανιώτη, σε απάντηση της ανάρτησης του blog περί απολύσεων δημοσιογράφων από το «Ριζοσπάστη», έλαβα την δημοσιευόμενη επιστολή του, η οποία οφείλω να αναγνωρίσω ότι αναδεικνύει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Την πρόταση για ανάδειξη του τηλεοπτικού «902» σε κανάλι όλης της αριστεράς, με την συμμετοχή της κάθε πλευράς στο κόστος λειτουργίας του. Έτσι δεν θα οδηγούνταν στο κλείσιμο, θα διατηρούνταν οι θέσεις εργασίας και παράλληλα οι αριστεροί θα είχαν την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων. Αυτή η πρόταση απερρίφθη μετά… βαΐων και κλάδων!
Και αφού υπενθυμίσω ότι προ πολλών χρόνων το ΚΚΕ Εσ. είχε προτείνει στο ΚΚΕ οι εφημερίδες «Αυγή» και «Ριζοσπάστης» στο πλαίσιο του ανοίγματος διαλόγου μεταξύ των αριστερών να διαθέτουν από μία σελίδα τους για την δημοσίευση απόψεων του έτερου χώρου, πρόταση που απερρίφθη επίσης μετά… βαΐων, παραθέτω την επιστολή-σχόλιο του φίλου Καντριανιώτη, ο οποίος αναφέρει τα παρακάτω:
«Λίγο πριν κλείσει ο τηλεοπτικός 902, η δημοσιογράφος Μ. Παπαχριστούδη είχε κάνει μια ρηξικέλευθη όσο και ρεαλιστική πρόταση. Να λειτουργήσει ο 902 σαν κανάλι όλης της Αριστεράς με πρόγραμμα κοινά αποδεκτό ή με ζώνες που το κάθε κόμμα που θα συμμετείχε θα εξέθετε τις θέσεις του. Το δε κόστος θα επιμεριζόταν σε όσα κόμματα συμμετείχαν ή και σε άλλους φορείς που πιθανόν θα εκπροσωπούνταν, όπως δήμοι, σωματεία εργατικά κέντρα κ.λπ.

Η πρόταση έκανε λόγο και για εθελοντική προσφορά δημοσιογράφων για να μειώνεται το κόστος. Έ, λοιπόν αυτή η πρόταση όχι μόνο δεν συζητήθηκε καν από τον Περισσό, αλλά οι ΚΚΕδες έγραφαν τότε πως προτιμούν να βάλουν φωτιά στο σταθμό, παρά να έχουν φωνή διάφοροι «οπορτουνιστές» τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μάλλον ο Χατζηνικολάου δεν ανήκει στους «οπορτουνιστές» λοιπόν.

Όμως φίλτατε Γεώργιε το ΚΚΕ ενδιαφέρεται μόνο για τις μπίζνες του και τα κέρδη που αποκομίζει απ’ αυτές. Πρέπει και οι ελάχιστοι καλοπροαίρετοι που ακόμα πιστεύουν σε αυτό το σταλινικό κόμμα να καταλάβουν πως τίποτα καλό δεν μπορούν να περιμένουν.

Η ηγεσία του τους έχει πουλήσει, όπως έχει ξεπουλήσει και ολόκληρη την εργατική τάξη και το λαό. Η ηγεσία καπηλεύεται το αίμα χιλιάδων αγωνιστών, για να κάνει μπίζνες.
___________________
Υ.Γ Ελπίζω να το δημοσιεύσεις γιατί καναδύο ακόμα που σου έχω στείλει δεν τα βλέπω αναρτημένα. 29 Δεκεμβρίου 2012 8:38 μ.μ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: