ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ενημερωμένος για το θέμα της διαθεσιμότητας των δημοτικών υπαλλήλων ήταν και ο Πρέσβης!

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνάντηση του δημάρχου Πατρέων αριστερά με τον πρέσβη της Βενεζουέλας Franklin R. Conzalez, στο δημαρχείο των Πατρινών.


Ο Franklin R. Conzalez, της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας επισκέπτης στο Δήμο Πατρέων
Ο πρέσβης  της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Franklin R. Conzalez, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το δήμαρχο της Πάτρας,  Γιάννη Δημαρά. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, Κώστας Μπουρδούλης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα νέα, δύσκολα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα και στην Πάτρα ειδικότερα, αλλά και οι αντίστοιχες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, ενώ ο Πρέσβης ήταν ενημερωμένος και για το θέμα της  διαθεσιμότητας δημοτικών υπαλλήλων, αλλά και όλων των κυβερνητικών αποφάσεων, που αποδυναμώνουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκφράζοντας στον Δήμαρχο τη στήριξή του.
Στη συνέχεια ο κ. Conzalez και ο κ. Μπουρδούλης, κατέθεσαν στεφάνι, στον ανδριάντα του αγωνιστή από τη Βενεζουέλα Φρανσίσκο Ντε Μιράντα, στην πλατεία που φέρει το όνομα του στην Αγυιά, (μπροστά από το Στάδιο της Παναχαϊκής). Ο Φρανσίσκο Ντε Μιράντα, ήταν ο "πρόδρομος" των επαναστάσεων στη Λατινική Αμερική και "επέστρεψε" στην Ελλάδα με τη μορφή ανδριάντα, τον οποίον δώρισε η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στο Δήμο της Πάτρας, τον Μάιο του 2010. Ο Μιράντα γεννήθηκε  στο Καράκας της Βενεζουέλας και πέρασε όλη  του τη ζωή στον αγώνα για την  απελευθέρωση των λαών.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ


Η αντιπροσωπεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας μπροστά στο άγαλμα του συμπατριώτης του επαναστάτη Φρανσίσκο Ντε Μιράντα.
Αριστερά ο πρέσβης Franklin R. Conzalez με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κ. Μπουρδούλη, δεξιά, μετά την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του Βενεζουελάνου επαναστάτη.
Με φόντο τον επαναστάτη  Φρανσίσκο Ντε Μιράντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: