ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο "902" του ΚΚΕ πωλείται στον Νίκο Χατζηνικολάου, ερωτά το πόρταλ «matrix24.gr»

Ο "902" ακολουθεί την πορεία όλων σχεδόν των ΜΜΕ των κομμουνιστικών κομμάτων στην Ευρώπη. Δηλαδή την εκποίησή τους, που ήρθε μετά την απομαζικοποίηση των κομματικών φορέων τους. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε εναλλακτική πρόταση. Δεν άρεσε στην ηγεσία του ΚΚΕ.


Ωστόσο μυστικό παραμένει εάν το αντίτιμο των επτά εκατομμυρίων ευρώ είναι δικό του!
Μία ακόμη πηγή, αναφέρεται στην πώληση του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού ΚΚΕ «902» στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου, με αδιευκρίνιστο ωστόσο το σημείο που αναφέρεται στο ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Έτσι στους ευρύτερους δημοσιογραφικούς κύκλους εκφράζεται η άποψη ότι, πίσω από τον έγκυρο κατά τ’ άλλα δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού και εφημερίδας,  πιθανόν να δραστηριοποιούνται πρόσωπα που σήμερα δεν θέλουν να βγουν στο προσκήνιο!
Η πηγή που αναφέρεται στο ζήτημα αναφέρει τα εξής:
«Ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Περισσός, που εδώ και τρεις μήνες ανέστειλε την λειτουργία του τηλεοπτικού του σταθμού, του 902, διαπραγματεύεται να πουλήσει τη συχνότητα, καθώς «το ταμείον είναι μείον».
Έγκυρες πηγές του Neo στην ηγετική ομάδα του ΚΚΕ αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με τον δημοσιογράφο-εκδότη είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται στη συχνότητα του 902 να στεγάσει ο δημοσιογράφος τα επόμενα τηλεοπτικά όνειρά του. Ακούω, μάλιστα, ότι το τίμημα που συζητείται αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα έλυναν κάπως το ασφυκτικό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Περισσός…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: