ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Το εμπέδωσε και αυτό ο… Ξένιος Δένδιας, «άμα δεν σε θέλει το χωριό μη ρωτάς…»

Δυσαρεστημένος ο… Ξένιος Δένδιας από την θερμή υποδοχή που δέχθηκε στην Κέρκυρα

Γιουχαΐσματα δέχθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Υπουργός Προστασίας από τον Πολίτη!
Αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες πολιτών και γιουχαΐσματα ήρθε την Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Κέρκυρα, όπου βρίσκεται εκεί για τις ημέρες των εορτών. 
Ο Ν. Δένδιας παραβρέθηκε έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας, για να παρακολουθήσει μία από τις φιλαρμονικές του νησιού, αλλά και για να εμπεδώσει το ρηθέν «άμα δεν σε θέλει το χωριό, μη ρωτάς που είναι το σπίτι του προέδρου»!
Σύμφωνα λοιπόν, με το left.gr κάποιοι πολίτες άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και έτσι, για να μη δοθούν διαστάσεις, εκείνος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τη συνοδεία του και αποχώρησε, μη τολμώντας να ρωτήσει για το...  σπίτι του προέδρου!
Την ίδια ώρα ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας (από τον) Πολίτη, ναι μεν επιβεβαιώνει το περιστατικό, ωστόσο επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει και όχι οι πολιτικές μισαλλοδοξίας που εφάρμοσε με το σχέδιο κατά παντός μετανάστη, κάτι που ευχαρίστησε πλήρως την ακροδεξιά και τους φιλοναζιστές της ΧΑ!
«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας “Αμαλία”, αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του υπουργού, που την μισαλλοδοξία την έχει κάνει επάγγελμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: