ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Με διακομματικό έρανο εντός Βουλής προσπάθησε να μαζέψει το ποσόν για το δώρο

Ως άλλος Λένιν δείχνει το δρόμο για την εξεύρεση χρημάτων που χρωστάει το κόμμα στους υπαλλήλους τους! Το τι του σέρνουν οι υπάλληλοι, αυτό δεν φαίνεται στην φωτογραφία...


Ωστόσο οι πράσινοι βουλευτές έχουν… καβούρια στις τσέπες και υποσχέθηκαν για το μέλλον εκπλήρωση της υποχρέωσής τους
Η απόλυτη ξεφτίλα για το κόμμα που είχε στα χέρια του τις τύχες όλης της χώρας ήρθε αυτές τις μέρες, με αφορμή την μισακή πληρωμή του δώρου των εργαζομένων του. Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ, που ενώ βρίσκεται στην έσχατη ανάγκη αποπληρωμής των χρεών του, χρειάζονται την βουκέντρα για να αποφασίσουν οι βουλευτές και τα ηγετικά στελέχη του να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους, γιατί έχει… καβούρια! Έτσι το κόμμα οδηγήθηκε σε… έρανο εντός της Βουλής!
Αποκαλυπτικό είναι στο μεταξύ, το δημοσίευμα των Νέων στις 14-12-12 ότι  τρεις εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ μεγάλης ηλικίας σιτίζονται από τον Σεπτέμβριο σε καθημερινή βάση, στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων.
Μόλις πριν από λίγες ημέρες η λεγόμενη Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ότι επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας.
Σχετικά στις 12-12-2012 έγραφε το http://gzmosxos.blogspot.gr:

«Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν “νέοι σωτήρες” του Κόμματος ώστε “να κάτσουμε στα αυγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς” δεν θα τους βγει σε καλό…
Δηλώνουμε ότι θα περιμένουμε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, μέχρι να ξανανεβάσουμε το blog των απλήρωτων εργαζόμενων του ΠΑΣΟΚ πέρα από τις άλλες κινήσεις που θα γίνουν.
Θα πρέπει να πούμε ότι οι εργαζόμενοι στην επαρχία έχουν τεράστιο θέμα κατοχύρωσης λόγο των συμβάσεων κατά πόλη που έχουν υπογράψει με τις νομαρχιακές
Τέλος θα θέλαμε να πούμε στα νέα “παλιά” μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειες τους είναι “χορτάτοι”, και κάτι άλλο… επειδή μας ρωτούν για το που θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν έχουμε απάντηση… ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!!!!».

Και ακόμη:
«Η εργοδοσία μας οφείλει μίσθους 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ, που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέουν ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο", είπαν.
Απειλούσαν ότι αν δεν πάρουν το δώρο των Χριστουγέννων, θα κάνουν άμεσα καταγγελίες.
Ωστόσο, μαύρα Χριστούγεννα φαίνεται πως θα κάνουν καθώς δεν φτάνει που παραμένουν απλήρωτοι για σχεδόν ένα χρόνο, δεν πήραν ούτε ολόκληρο το δώρο των Χριστουγέννων.
Ο υποδιευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Σαλαγιάννης κατέλαβε σήμερα το μισό δώρο στους υπαλλήλους του κόμματος κάτι που δεν είναι νόμιμο με αποτέλεσμα μία και μόνο καταγγελία να είναι ικανή ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη στους υπεύθυνους του κόμματος. Μάλιστα ο κ. Σαλαγιάννης δεσμεύτηκε να εξοφληθεί μέρος των χρεών όταν δοθεί η κρατική επιχορήγηση στο κόμμα με τα λεφτά που θα έρθουν από την τρόικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ είναι  καταχρεωμένο στις τράπεζες που προηγούνται στην εξόφλησή τους έναντι των εργαζομένων και έτσι παρά τις τεράστιες κρατικές επιχορηγήσεις που έχει λάβει τόσα χρόνια έχει απλήρωτους τους υπαλλήλους του από πέρυσι τον Νοέμβριο. Ακόμη και τα χρήματα γι' αυτό το μισό δώρο βρέθηκαν μετά από διακομματική συμβολή, ήτοι από κουπόνια που πήραν βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος, όπως και των κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛΛ, ΔΗΜΑΡ.
Την πρωτοβουλία για την οικονομική εξόρμηση ανέλαβε ομάδα τεσσάρ ων, πέντε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που μοίρασαν κουπόνια.
 Μάλιστα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ζήτησε από κάθε βουλευτή του κόμματος να ενισχύσει το ΠΑΣΟΚ με το ποσό των 5.000 ευρώ και ευρωβουλευτή με 10.000 ευρώ, αντίστοιχα.
Ωστόσο από τους 25 συνολικά πράσινους
  βουλευτές, μόνο οι 8 κατέθεσαν στο κόμμα την προσφορά τους, ενώ κάποιοι δήλωσαν στην παρούσα φάση αδυναμία να αντεπεξέλθουν!
Στην οικονομική εξόρμηση για την πληρωμή του δώρου των εργαζομένων συνέβαλαν ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο αναπληρωτής υπουργός Νότης Μηταράκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης, ο Νίκος Βούτσης και ο Γιώργος Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ, η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά των ΑΝΕΛΛ, αλλά και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Νίκος Τσούκαλης, για να πληρωθούν το υπόλοιπο του δώρου οι απλήρωτοι επί 11 μήνες  εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: