ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εγκαινιάστηκε σήμερα το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο του Καραμανδανείου

Φωτογραφία Αρχείου.


Ο Δήμαρχος Πατρέων έκφρασε την ικανοποίησή του για τη μονάδα υγείας
Χαιρετίζοντας τα εγκαίνια του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του Καραμανδανείου Νοσοκομείου (Παλαιό Νοσοκομείο Καραμανδανείου, Κορυλλών 2), ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς τόνισε τα εξής:

«Με μεγάλη ικανοποίηση εγκαινιάζουμε σήμερα την έναρξη της λειτουργίας του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου εδώ στο Παλαιό Νοσοκομείο του Καραμανδανείου.

Το σύγχρονο Ιατροπαιδιαγωγικό Κέντρο που ήταν μια διαρκής ανάγκη όχι μόνο για την Πάτρα αλλά και για την ευρύτερη περιφέρεια έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά στις μεγάλες Παιδιατρικές υπηρεσίες που παρέχει το Νοσοκομείο μας καλύπτοντας σχεδόν όλη τη Δυτική Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα περιθάλποντας παιδιά με μαθησιακά, ψυχιατρικά και ψυχιατρικά προβλήματα.

Πρόκειται για μια υποδομή που έλειπε από την πόλη μας και την περιοχή με αποτέλεσμα οι μικροί ασθενείς και οι γονείς τους να καταφεύγουν, έως τώρα, σε ιατρικές μονάδες και νοσοκομεία της Αθήνας με ό,τι αυτό συνεπάγονταν σε ταλαιπωρία, κόστος κλπ, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το ιστορικό κτίριο του Καραμανδάνειου, δίπλα στο παλιό δημοτικό νοσοκομείο, ξανανοίγει λοιπόν τις πόρτες του μετά από 18 χρόνια. Στο κτίριο έγιναν οι αναγκαίες εργασίες ανακατασκευής, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, και πλέον ξεκινά η λειτουργία ενός σύγχρονου Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου. Πρόκειται για ένα κτίριο 1.200 τ.μ. η έκταση του οποίου θα αξιοποιηθεί πλήρως σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που έχει κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με τη διευθύντρια της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου Βιολέτα Σιγάλα, η οποία πρωτοστάτησε στη δημιουργία του.

Κυρίες και κύριοι,

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων είναι ένα νοσοκομείο πρότυπο για όλη την Ελλάδα και παράλληλα ένα νοσοκομείο το οποίο καλύπτει τις ανάγκες  μιας ευρύτατης περιοχής που στερείται παιδιατρικού νοσοκομείου: της Δυτικής Ελλάδας, των Ιονίων Νήσων, της Ηπείρου και της Πελοποννήσου.

Γίνεται αμέσως κατανοητό στον οποιονδήποτε ότι είναι απαραίτητη η περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυσή του.

Και το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο έρχεται να κάνει αυτό που θέτουμε ως ζητούμενο. Να εμπλουτίσει και να ενισχύσει τις υπηρεσίες και το ρόλο του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ το υπογραμμίζω, Παιδιατρικού Νοσοκομείου σε όλο το Δυτικό άξονα της χώρας.

Ας συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε το νοσοκομείο μας να επεκταθεί και να φιλοξενήσει κι άλλες νέες ειδικότητες και άλλα νέα Κέντρα στην υπηρεσία των πασχόντων παιδιών.

Σας ευχαριστώ, σας συγχαίρω για το έργο που κάνετε και εύχομαι σε όλους καλές γιορτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: