ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ημέρες και έργα του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚιστάν – Ελπίδα ότι θ' απαλλαγούμε και απ' το Τροϊκιστάν

Στα μανταλάκια!



Το 2013 θα είναι ο τελευταίος χρόνος που περνούμε ΚΑΤΟΧΗ του ΔΝΤ και της ΤΡΟΪΚΑΣ στη χώρα μας!
Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου παραδέχεται τώρα τις καταθέσεις στην Ελβετία ύψους 1,3 δισ. ευρώ ωστόσο ισχυρίζεται ότι το 1,3 δισ. ευρώ είναι της συζύγου του και πως ο ίδιος αγνοούσε αυτές τις καταθέσεις.
Το όνομα της συζύγου του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη ήταν μεταξύ αυτών που δημοσιοποίησε το περιοδικό "HOT DOC" ότι βρίσκονται στη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Και εδιώχθη γιαυτό ο δημοσιογράφος Μπαξεβάνης. Τότε ο Γ. Παπαντωνίου έσπευσε να το διαψεύσει και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο. Τόνισε δε, ότι πρόκειται για συνωνυμία.
Μετά και την έλευση της πρωτότυπης λίστας στην Αθήνα, όλα δείχνουν πως τελικά η Σταυρούλα Κουράκου που αναφερόταν στον κατάλογο με τις καταθέσεις στην Ελβετία είναι όντως η σύζυγος του πρώην υπουργού και όχι συνωνυμία. Όπως αναφέρει το protothema.gr ο Γ. Παπαντωνίου με επιστολή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής παραδέχεται τις καταθέσεις στην Ελβετία και δηλώνει πως ο ίδιος δεν γνώριζε πως η σύζυγός του έχει 1,3 δισ. στην HSBC.
Mάλιστα ως πηγή προέλευσης αυτών των χρημάτων εμφανίζει τον πρώην σύζυγο της κ. Κουράκου, τον έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ. Θεόδωρο Ουσταμπασίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν πως ο κλοιός, δικαστικός, πολιτικός και φορολογικός σφίγγει όλο και περισσότερο για τον πρώην υπουργό ο οποίος ελέγχεται για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες και για όλες τις κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς επίσης και για τα περιουσιακά του στοιχεία, με επίκεντρο τα εξοπλιστικά προγράμματα που διαχειρίστηκε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ανάλογος έλεγχος γίνεται και για τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου που εμφανίζεται ως δικαούχος του τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας HSBC στην Ελβετία.
Ενδεικτικό της διαπλοκής που υπάρχει στη νομή της εξουσίας είναι το γεγονός ότι  της συμμετοχή της εξαδέρφης του πρώην υπουργού, Τάσας Παπακωνσταντίνου στο ΤΑΙΠΕΔ.
Η 54χρονη δικηγόρος είναι μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. H σύνθεση των μελών και συνεργατών του ΤΑΙΠΕΔ προκάλεσε από την πρώτη στιγμή αντιδράσεις καθώς ανάμεσα στους ξένους τοποτηρητές από ευρωπαϊκές πρεσβείες, έβρισκε κανείς και στελέχη τραπεζών αλλά και επιχειρήσεων που προσβλέπουν σε κέρδη εκατομμυρίων από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Η δομή και η δράση του ταμείου θυμίζει όλο και περισσότερο την αντίστοιχη Τρόιχαντ, που ανέλαβε το ξεπούλημα της Ανατολικής Γερμανίας μετά την “επιθετική εξαγορά” της από τη Δυτική.
Σε αυτού του είδους τις διαπλοκές δεν είναι άσχετο και μέρος λειτουργών της ενημέρωσης που παραβαίνοντας τον άτυπο όρκο για έλεγχο της εξουσίας έγιναν γλύφτες και παρατρεχάμενοι.
Όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πήρε τη θέση του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ (2003-2004), αλλά και όταν στη συνέχεια έγινε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η σύζυγος του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία, υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως απολύτου εμπιστοσύνης. 
Από τότε που έγινε υπουργός, υπήρξε ιδιαιτέρα του και στα δύο υπουργεία, Οικονομικών και ΥΠΕΧΩΔΕ, στα οποία τοποθετήθηκε.
Η σύζυγος μεγαλοδημοσιογράφου ιδιαιτέρα του εκπροσώπου του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ.
Ωραία αντικειμενικότητα, έπρεπε να περιμένουμε από τον λειτουργό του Τύπου!
Και αυτά είναι λίγα από τα παραδείγματα του κράτους ΠΑΣΟΚιστάν που είχε στηθεί στη χώρα μας.
Τώρα που με αφορμή τις διαμαρτυρίες ακόμη και τροϊκανών με πατέντα, όπως η υπουργός οικονομικών της Γαλλίας Λαγκάρντ, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι επιτέλους οι Έλληνες που έχουν χρήμα δεν φορολογούνται καν και με δεδομένο ότι η προαναφερόμενη υπουργός πίεσε την ελληνική κυβέρνηση να βγάλει ο Ευ. Βενιζέλος τη λίστα που έκρυβε στο συρτάρι του επί ένα χρόνο, τώρα που η ασέλγεια της φοροδιαφυγής μπήκε στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων, είναι να προκαλεί τουλάχιστον απορία, γιατί το κόμμα της ΔΗΜΑΡ συναινεί στο κουκούλωμα.
Γιατί τάσσεται υπέρ Προανακριτικής Επιτροπής στην περίπτωση Παπακωνσταντίνου, που θα επικεντρώσει την έρευνα στο πρόσωπο του κατηγορουμένου για να κλείσει η υπόθεση και όχι υπέρ πλήρους διαλεύκανσης με την Εξεταστική Επιτροπή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα κληθούν να απολογηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται και είναι υπεύθυνοι για την υπαγωγή της χώρας, με δόλιο τρόπο στον θανατηφόρο εναγκαλισμό του ΔΝΤ;
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της νεκρανάστασης του δικομματισμού αμύνονται και συγκαλύπτουν, η ΔΗΜΑΡ που μάλιστα μιλά για απλή αναλογική τι σχέση μπορεί να έχει με αυτή τη βρόμικη ιστορία;

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις!
Η περίεργη διαδρομή της λίστας

Η λίστα Λαγκάρντ διαβιβάστηκε επισήμως στο ελληνικό ΥΠΕΞ  το Σεπτέμβρη του 2010, από κει τον Οκτώβρη πέρασε στα χέρια του Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Οικονομικών. Στη συνέχεια μέσα από σκοτεινές διαδρομές εμφανίζεται να περνά διαδοχικά από το γραφείο ΣΔΟΕ του Καπελέρη και έπειτα σε αυτό του εισαγγελέα Διώτη.  Η κατάληξη είναι γνωστή. Ο Βενιζέλος την παραλαμβάνει ως αντικαταστάτης υπ. Οικονομικών και την… παρκάρει στο γραφείο του ενώ στο μεταξύ περνούν δύο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις, Μάιος, Ιούνιος 2012.
Χάνοντας το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, ο Ευ. Βενιζέλος αποχωρώντας από το υπουργείο παίρνει μαζί του και το στικάκι με τη λίστα. Σημειωτέον, ότι το πάθος του συλλέκτη δεν το έχει κατακτήσει! Αναγκάζεται να δώσει τη λίστα, αφού τσαντισμένη η Λαγκέρντ το υπενθυμίζει δημοσίως. Ότι δηλαδή έγινε υπεξαίρεση εγγράφου που είχε στείλει η ίδια στη χώρα μας!
Εύλογα τα ερωτήματα:
α) Ο Γ. Παπανδρέου δεν γνώριζε; Τον είχε απορροφήσει η… ποδηλασία;
β) Δεν είχε πληροφορηθεί γιαυτήν από το Δ. Δρούζα, υπ. Εξωτερικών που την παρέλαβε;
γ) Δεν είχε τότε φάει τα μανίκια του ότι ενδιαφέρεται για την φοροδιαφυγή, που είναι μάστιγα της χώρας;
δ) Δηλαδή στο ΠΑΣΟΚιστάν της χώρας μας, ότι ήθελε ο καθένας έκανε;  
ε) Κι ακόμη τούτο. Ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήταν που στη Βουλή είχε δηλώσει πως έχασε τα έγγραφα των ελέγχων που είχε διεξαγάγει ο Καπελέρης εκ μέρους του ΣΔΟΕ για τα 20 πρόσωπα των επιφανών;
στ) Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως έχασε την πρωτότυπη λίστα, ο Ευ. Βενιζέλος είπε στη Βουλή πως έχασε τα έγγραφα του Καπελέρη. Ε, δεν παραείναι πολλές οι συμπτώσεις για να μην είναι αληθινές;
Μετά από αυτά είναι ξεκάθαρο πως γίνεται προσπάθεια να φορτώσουν όλα τα οικονομικά εγκλήματα στον Γ. Παπακωνσταντίνου και να αφήσουν στο απυρόβλητο τον Γ. Παπανδρέου και τους παρατρεχάμενους υπουργούς του, που μας οδήγησαν στο έγκλημα του ΔΝΤ.
Ακόμη, ποιος μπορεί να είναι σίγουρος για το τι κρύβεται πίσω από τα ονόματα των επιφανών που βρίσκονται στη λίστα;
Δυστυχώς σήμερα Δευτέρα 31-12-12, τελευταία ημέρα του χρόνου, σπεύδουν οι τρεις της κυβέρνησης να καταθέσουν πρόταση Προανακριτικής Επιτροπής και ενώ τα νταούλια περί παραγραφής του εγκλήματος ηχούν παράτερα.
Τα προτάσσουν για να καλύψουν τον ορυμαγδό της απόκρυψης των συνυπευθύνων; Μάλλον.
Αυτό όμως που οι κυβερνητικοί εταίροι θέλουν να αγνοούν δεν το ξεχνά ο λαός μας. Και είναι αυτός που θα δώσει το μήνυμα εντός του 2013 ή όποτε και εάν φτάσει στις κάλπες!
Το ΠΑΣΟΚιστάν τελείωσε, απομένει να στείλει στα αζήτητα της Ιστορίας και όσους μετέχουν στο αμαρτωλό κυβερνητικό σχήμα του τροϊκιστάν.
Καλή σας χρονιά! Με ελπίδα ότι το 2013 θα είναι ο τελευταίος χρόνος που περνούμε ΚΑΤΟΧΗ του ΔΝΤ και της ΤΡΟΪΚΑΣ στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: