ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καλά ο Ν. Μπίστης έφυγε νωρίς, από το θώκο της ΔΗΜΑΡ – Ο Θόδ. Μαργαρίτης παραμένει!

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης σε δασώδη παραλιακή έκταση των Καλαβρύτων, όπου του χρόνου ίσως αναλάβει λιμενάρχης, μετά την αποτυχία του να ευδοκιμήσει στην διεύρυνση και ένταξη της ΔΗΜΑΡ στο σοσιαλιστικό δημοκρατικό χώρο!


Να του ευχηθούμε και…  λιμενάρχης στα Καλάβρυτα του χρόνου!
Κλαυθμός και οδυρμός, λύπη και στεναγμός, ανάμεικτα αισθήματα ελπίδας για το αύριο και απελπισίας για το χθες, είναι τα συναισθήματα που διαχέονται στο κορμί της πολύπαθης ΔΗΜΑΡ μετά την απρόσμενη τροπή που πήρε η μεγάλη ιδέα για εξάπλωση του κόμματος-τσόντα και διεύρυνση στον αόρατο, σοσιαλιστικό δημοκρατικό χώρο, αλλά ορατό από τους μέγιστου διαμετρήματος πολιτικούς άνδρας Θεόδωρον Μαργαρίτην και Νικόλαον Μπίστην.  
Έτσι την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου Διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ, υπέβαλε ο Νίκος Μπίστης, μετά την… αδόκητη απόρριψη της πρότασής του στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.
Γιαυτό και ο ίδιος εξέδωσε φιρμάνι, με το οποίον ανακοινούται ότι:
«Μετά την απόρριψη από μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ της πρότασης για συμμετοχή του κόμματος στο υπό ίδρυση Φόρουμ  Διαλόγου και Συνεργασίας των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Πολιτικής Οικολογίας, υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του υπεύθυνου Διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ».
Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο γυρολόγος της πολιτικής κύριος Μπίστης και με την σειρά μου κοινοποιώ πληροφορία ότι ο ίδιος παρουσίασε μαζί με τον Θεόδωρο Μαργαρίτη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, εισήγηση που φέρει τον τίτλο «Σχέδιο πολιτικής πρότασης για τη διεύρυνση της Δημοκρατικής Αριστεράς και τις διεργασίες στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού». Πλην όμως ο κύριος Μαργαρίτης, γάτα  ων ποίησεν την νύσσαν και παρέμεινε στη θέση του, μέρες άγιες που πλησιάζουν με το καλό, μήπως και προκύψει καναυπουργείο με το νέο χρόνο.
Άντε καλή αναμονή και του χρόνου λιμενάρχης στα… Καλάβρυτα κυρ Θόδωρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: