ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΔΕΔΥ: Συνεχίζουμε, δεν υποχωρούμε όσο συνεχίζεται η ανάλγητη πολιτική απολύσεων!

Την ώρα που οι διαμαρτυρόμενοι δημ. υπάλληλοι της Πάτρας περνούν έξω από την καθολική εκκλησία. 

Συγκεντρώσεις σήμερα στις μεγάλες πόλεις και απεργία σε όλη τη χώρα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Πάτρα, τρίτη πόλη της Ελλάδας, η διαμαρτυρία των υπαλλήλων του Δημοσίου, με συγκέντρωση στην πλ. Εθνικής Αντίστασης (πρώην  Όλγας) και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Παρών έδωσαν οι σύλλογοι του Δημοσίου, όπου με επικεφαλής αυτόν των Εργαζομένων  Αποκεντρωμένης Διοίκησης ξεκίνησαν την πορεία. Ακολούθησε ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Αχαΐας με το πανό που έγραφε χαρακτηριστικά: «Πόσες αυτοκτονίες =δολοφονίες ακόμα; Δεν πάει άλλο». Μάλιστα μία εργαζόμενη έκανε την διαμαρτυρία της με απόλυτα διακριτό τρόπο, αναρτώντας πικέτα στην τσάντα της που ανέγραφε το αίτημά της για: «Υγεία – Παιδεία –Αξιοπρέπεια».
Στην πορεία έλαβαν μέρος φοιτητές τελευταίας τάξης του Πανεπιστημίου Πατρών, υποψήφιοι άνεργοι πτυχιούχοι, εργαζόμενοι του δημοσίου προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας το πανό του κόμματος, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Χατζηλάμπρου, ακτινολόγος του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας, ο δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Χρήστος Πατούχας, μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών κ.άπ.
Η πορεία ξεκίνησε από το ΕΚ Πάτρας και διά των οδών Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη τερματίστηκε εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήσαν αυτά που στρέφονταν κατά των απολύσεων, που η κυβέρνηση και ο υπουργός της ΔΗΜΑΡ Αντ. Μανιτάκης ονομάζει ευπρεπώς ως εφεδρεία!

Μήνυμα της ΑΔΕΔΥ προς κυβέρνηση

Συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Γιάννενα, Ηράκλειο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σχετικά με τις σημερινές κινητοποιήσεις εκδόθηκε ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιεί ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, στέλνοντας «μήνυμα σε Κυβέρνηση και Τρόικα ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, όσο συνεχίζεται η ανάλγητη πολιτική των απολύσεων, των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, όσο η πολιτική της ύφεσης θα τροφοδοτεί την ανεργία, καταστρέφοντας και την κοινωνία και την οικονομία».

           ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: