ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Κατά της παραβίασης της Κυριακής-αργίας η Μαρία Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Μαρία Κανελλοπούλου.


«Θα καταψηφίσω οποιαδήποτε σχετική ρύθμιση» ενημερώνει τον πρόεδρο του ΕΕΣ Πάτρας
Σχετικά με το αίτημα του ΕΕΣ Πάτρας προς τους βουλευτές του νομού Αχαΐας να λάβουν θέσει επί του ζητήματος της Κυριακής-αργίας που καταπατείται κατά βάνδαλο τρόπο από τον περιοδεύοντα κυβερνητικό θίασο των τριών, η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, έστειλε χθες την παρακάτω επιστολή προς τον πρόεδρο Γιώργο Ρώρο, με την οποία δηλώνει ευθαρσώς ότι θα καταψηφίσει:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα, ανταποκρίνομαι, στο έγγραφο αίτημα που απευθύνατε σε όλους τους βουλευτές της Αχαΐας όπως καταψηφίσουν, σε ενδεχόμενη σχετική ψηφοφορία, πιθανή ρύθμιση της Κυβέρνησης σχετικά με την απελευθέρωση-υπό οποιαδήποτε μορφή- του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων κατά την αργία της Κυριακής.
Σε ότι με αφορά, δεσμευόμενη και ακολουθώντας την κεντρική απόφαση του κόμματός μου, απαντώ με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θα καταψηφίσω οποιαδήποτε σχετική ρύθμιση.
Η Κυριακή δεν είναι μια απλά κατά παράδοση αργία. Δεν πρόκειται για συνήθεια υπό διαπραγμάτευση. Είναι ένα δικαίωμα, κατακτημένο με αίμα και αγώνες. Η Αριστερά, στην οποία ενεργοποιούμαι, δεν θα προδώσει τους νεκρούς που έδωσε στον αγώνα αυτό.
Προφανώς αυτές οι θυσίες δεν αφορούν τους νεοφιλελεύθερους δυνάστες αυτής της χώρας. Δεν αφορούν ούτε τα πολυκαταστήματα-μαμούθ τα οποία έχουν διαλύσει τις τοπικές οικονομίες και τις εργασιακές σχέσεις ούτε τις πολυεθνικές που ετοιμάζονται να καταπιούν και τις τελευταίες μικρές επιχειρήσεις που συντηρούν οικογένειες και συγκροτούνται γύρω και μέσα στις γειτονιές της Ελλάδας.
Όσοι θεωρούν ότι οι πολίτες αυτής της χώρα έχουν την οικονομική δυνατότητα για αγορές αλλά στερούνται χρόνου, ας απευθυνθούν στον ΟΑΕΔ. Σύντομα 2.000.000 άνθρωποι θα συνωστίζονται όχι έξω από εμπορικές βιτρίνες αλλά έξω από συσσίτια .
Είναι, τέλος, η στιγμή που και οι έμποροι, μικροί και μεσαίοι, οφείλουν να αντιληφθούν ποια πολιτική τους ωφελεί και με ποιες πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμπορευτούν.

Με τιμή,
Μαρία Κανελλοπούλου,
βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Πάτρα, 19.12.2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια: