ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ




Για το δημοψήφισμα και τις πολιτικές εξελίξεις

Ακόμη και εάν περάσει το επιχειρούμενο δημοψήφισμα η κυβέρνηση Παπανδρέου επικουρούμενη από το κόμμα της ΝΔ του Αντ. Σαμαρά, ο ΣΥΝ θα συμμετάσχει και δεν θα αφήσει περιθώρια για επανάληψη αποχής, κάτι που παραπέμπει στην απώλεια ενός σημαντικού μέρους φήφων προερχομένων από την Αριστερά που θα πρέπει να προστεθούν σε αυτές που θα πέσουν στην αντιμνημονιακή  κάλπη, από τους αγανακτισμένους πολίτες.

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ εκδόθηκε η παρακάτω σχετική ανακοίνωση:
«Η καταλυτική παρέμβαση του λαϊκού προάγοντα οδηγεί την κυβέρνηση Παπανδρέου σε  άτακτη υποχώρηση και επιταχύνει την κατάρρευσή της. Η απαίτηση για προσφυγή σε εθνικές εκλογές δεν υποκαθίσταται και το έλλειμμα πολιτικής νομιμοποίησης  δεν καλύπτεται  από κανενός είδους δημοψήφισμα .
Το όχι στη δανειακή συμφωνία και στο σύνολο της μνημονιακής πολιτικής  που την συνοδεύει και χρεοκοπεί το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας  θα εκφρασθεί με κάθε τρόπο και σε κάθε κάλπη . Πρόκειται για ένα μήνυμα  που θα στείλει  ο ελληνικός λαός  προς κάθε κατεύθυνση και για λογαριασμό του συνόλου των ευρωπαϊκών λαών ενάντια στην κοινωνική εξαθλίωση και τη νεοφιλελεύθερη ορθοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: