ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Βασίλης Μουλόπουλος: Μετά από πολλά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά!


 ΔΕΙΤΕ το ερασιτεχνικό βίντεο από την συνεστίαση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Συναντήθηκε με φορείς της Πάτρας και τον δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά

Ο Β. Μουλόπουλος (αριστερά) σε στιγμή χαλάρωσης στην ταβέρνα Μιλτ. Παπάκου, μετά την περιοδία του. Δίπλα του ο ο Γραμμ. της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΝ Κώστας Σπαρτινός
Με μία επιτυχημένη σύναξη, από κάθε άποψη, στην ταβέρνα του Παπάκου στο Γηροκομειό Πατρών, που κράτησε μέχρι την πρώτη πρωινή ώρα του Σαββάτου 26-11-11, έκλεισε η περιοδεία του βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασ. Μουλόπουλου, την Παρασκευή 5-11-11.
Το θετικό κλίμα που εισέπραξε  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τις επαφές του με τους πολίτες της Πάτρας, τον γέμισε αισιοδοξία και ίσως γι αυτό το βράδυ στην συνεστίαση αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει δημόσια τοποθέτηση εις επήκοον των παρευρισκόμενων, όχι μόνον από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ, αλλά και φίλων. 

«Είμαι αισιόδοξος», είπε και συνέχισε: «Μετά από πολλά χρόνια έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι θα πάμε καλά, αυτή την φορά». 

Παράλληλα σήμερα Σάββατο περνά στο δεύτερο μέρος της περιοδείας του στον νομό Αχαΐας, με επίσκεψη στα Καλάβρυτα το απόγευμα και ομιλία του σε φίλους του ΣΥΡΙΖΑ σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 στο ξενοδοχείο «Χελμός».
Το πρωί, δεύτερης ημέρας της περιοδείας του, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, όπου είχε προγραμματισθεί σύσκεψη με φορείς της πόλης, σχετική με το χαράτσι και κλαδικά προβλήματα. Ο Β. Μουλόπουλος ανέλυσε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το χαράτσι, δηλώνοντας και πάλι την αντίθεση του χώρου, όπως και την με θετικά αποτελέσματα, τακτική του, να μεταφέρει το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο, απ’ όπου πλέον εκπέμπεται το σήμα μομφής προς την συγκυβέρνηση για την παράνομη κίνησή της, να επιβάλει έναν κεφαλικό φόρο με  την απειλή διακοπής του ρεύματος στους αρνούμενους να υποκύψουν στις ορέξεις των κυβερνητικών.
Από το πρωί ο χθες, ο Β. Μουλόπουλος ξεκίνησε την περιοδεία του συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του χώρου με την συμμετοχή του γραμμ. του ΣΥΝ Κ. Σπαρτινού επισκεπτόμενος το Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου συνομίλησε για τα προβλήματά του με τον πρύτανη κ. Παναγιωτάκη και τα Δ.Σ. του Διδακτικού Προσωπικού, συλλόγων εργαζομένων του ΑΕΙ, αντιπροσωπεία των φοιτητών κ.ά, στην συνέχεια το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ. Επίσης επισκέφτηκε την Βιομηχανία Ξυλείας ΑΒΕΞ, στην Ακτή Δυμαίων, όπου αρκετό καιρό τώρα οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας για δεδουλευμένα που δεν τους έχουν καταβληθεί, δηλώνοντας την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα τους. 
Η επίσκεψή του στον χώρο της VINCI δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς σε επαφή που είχε με την διοίκηση του εργασιακού σωματείου "Γαλαρία"  ενημερώθηκε ότι η γαλλική εταιρεία πήρε πίσω την διακοίνωσή της προς το σωματείο ότι θα του έκανε έξωση από τον εργασιακό χώρο
Τέλος το απόγευμα στις 7 η ώρα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, όπου οι δύο άνδρες είχαν ανταλλαγή απόψεων για δημοτικά ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, που προκαλούν δυσλειτουργία στον δήμο και αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στο θέμα που απασχολεί τους δημότες, το χαράτσι που παρανόμως προσπαθεί να επιβάλει η συγκυβέρνηση μέσω των λογαριασμών ΔΕΗ.   
Ο Β. Μουλόπουλος με τον  περιφερειακό σύμβουλο Β. Χατζηλάμπρου (αριστερά)




Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χτεσινή συνεστίαση στου Μιλτ. Καραπατάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: