ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πλυντήριο ακροδεξιάς made Mpistis, από το Protagon και το Γκλόρια


Από αριστερά, Ν. Μπίστης, Φ. Κουβέλης και δεξιά ομιλητής ο Π. Αυγερινός.

Παρών και ο πατρινός Ν. Τσούκαλης στην εκδήλωση στο αθηναϊκό θέατρο 

Μετά τον Γρ. Ψαριανό και τον Στ. Θεοδωράκη, που φιλοτέχνησαν το πορτρέτο - ξέπλυμα του Μ. Βορίδη, ήταν η σειρά του Ν. Μπίστη να προσφερθεί να τον "μανατζάρει"... Σε ένα εκτενές άρθρο του στο Protagon, ο Ν. Μπίστης αναπολεί τα νιάτα και των δύο, στα θρανία του Κολλεγίου Αθηνών, από διαφορετικό πολιτικά μετερίζι ο καθένας. Για να μην προλάβουν οι κακοήθεις να κάνουν ταξικό σχόλιο περί ελιτίστικης μόρφωσης κ.λπ., ο Ν.Μπίστης ξεκαθάρισε πως ήταν υπότροφος.
Ο Μάκης τα έχει όλα: Διαλεκτικός, έξυπνος, καλός φοιτητής, σκεπτόμενος, τίμιος πλην ακροδεξιός πολιτικός, που αν πήγαινε στη Ν.Δ., όλα θα ήταν αλλιώς και δεν θα χρειαζόταν τώρα αυτή η καμπάνια... Ξέρει από μετεγγραφές ο Ν. Μπίστης.
Ο ίδιος άλλωστε έχει αλλάξει περί τα 7 κόμματα, ξεκίνησε στο ΚΚΕ, μετά πήγε στο ΚΚΕ Εσ., κατόπιν στο ΚΚΕ ΕΣΑΑ, στη συνέχεια στον ΣΥΝ, αργότερα ήταν επικεφαλής της ΑΕΚΑ, την οποία άφησε σύξυλη για να πάει να γίνει υφυπουργός του Σημίτη, και τώρα είναι μαζί με τον Ψαριανό στη ΔΗΜΑΡ, της… ευθύνης!
Αφού ο Ν. Μπίστης προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ, χθες διοργάνωσε  στο θέατρο Γκλόρια Αθηνών την εκδήλωση της «Μεταρρύθμισης», με σημιτικούς ομιλητές και τον Φ. Κουβέλη. Στην πρώτη σειρά ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης... Και όλος ο μπαξές με τα λουλούδια του, τον πατρινό Ν. Τσούκαλη, βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, το κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί στις βουλευτικές εκλογές του 2009 στην Αχαΐα(!), ή μήπως δεν είχε κατέλθει η ΔΗΜΑΡ; Και άλλους εκλεκτούς ανθούς που ταλάνιζαν επί χρόνια τον ΣΥΝ!
Επίσης ομιλητής ήταν και ο... στατιστικολόγος του ΠΑΣΟΚ Παρ. Αυγερινός, που σήμερα το πρωί τον άκουσα στην ΕΡΑ να ολοφύρεται για την σφαγή της επικουρικής σύνταξης κατά 40% από την συγκυβέρνηση της συμφοράς, αλλά όταν του υπενθύμισε ο δημοσιογράφος ότι και αυτός έβαλε την υπογραφούλα του στο Μνημόνιο, μόνον που δεν έκλαψε ο καημένος ο Αυγερινός, τόσο που προς στιγμήν νόμισα ότι έχει χάσει το ταίρι του την... Πούλια!  
Περίμενα έστω μια συγγνώμη, δοθείσης της ευκαιρίας, αλλά που να βρεθεί φιλότιμο για τέτοια πράγματα!
Γι αυτό επιμένω, όλος ο μπαξές ήταν εκεί!

Χειραψία Σημίτη-Κουβέλη. Βρε χρόνια που είχαν να ιδωθούν τα παληκάρια!
Στο κέντρο ο βουλευτής Ν. Τσούκαλης που είχε... κατέβει με την ΔΗΜΑΡ, εδώ στην Αχαΐα, πριν πολλά χρόνια! Να σκεφτείται ότι ήταν πριν του Φώτη Κουβέλη του έλθει η θεία επιφύτηση να φτιάξει τη ΔΗΜΑΡ στην Αθήνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: