ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πορτοκάλια και αυγά στον Άδωνι της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά!


Παγωμένη εικόνα του archipelagos.tv από το βίντεο με την φυγάδευση Γεωγιάδη.

Οι Μυτιληνοί τον… περιποιήθηκαν κατά την πρώτη του έξοδο από το κλεινόν άστυ

 Τρικυμιώδης ήταν η πρώτη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη της ακροδεξιάς, στη Μυτιλήνη ως υφυπουργού, αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ.
Βρέθηκε στη Μυτιλήνη, αλλά σύμφωνα με το τοπικό lesvosnews.gr κατά την επίσκεψη του στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής, αποδοκιμάστηκε από μεγάλη ομάδα διαδηλωτών που προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και φυγαδεύτηκε. Προηγουμένως είχε δεχτεί αυγά και πορτοκάλια που εκτόξευσαν εναντίον του οι διαδηλωτές.
Αμέσως μετά τη φυγάδευση του ο Αδωνις Γεωργιάδης μετέβη στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος», προκειμένου να δώσει συνέντευξη. Φευ!... Μικρός τόπος η Μυτιλήνη και γρήγορα οι διαδηλωτές βρέθηκαν έξω από το σταθμό, όπου και τον περίμεναν με τις ίδιες διαθέσεις.
Ο υφυπουργός φυγαδεύτηκε και πάλι με σχέδιο της αστυνομίας, δεχόμενος τη δεύτερη σειρά "πυρών" από πορτοκάλια και αυγά.
Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: