ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δημοτικό ιατρείο-φαρμακείο για απόρους της Πάτρας


Μετά την συλλογή ρουχισμού για τους απόρους, ο δήμος Πατρέων προχωρά σε ιδρυση δημοτικού ιατρείου.
Η αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, Μ.Κ.Ο., Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Πρόνοιας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο και με Εθελοντές Γιατρούς ετοιμάζονται να λειτουργήσουν εντός του Δεκεμβρίου, Δημοτικό Ιατρείο - Φαρμακείο στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών), δίπλα από το χώρο που θα στεγαστεί η Δημοτική Ιματιοθήκη Πατρών.
Το Δημοτικό Ιατρείο – Φαρμακείο θα προσφέρει υποστηρικτική φροντίδα υγείας στους καταγεγραμμένους άπορους και ανασφάλιστους  πολίτες της Πάτρας.
Η αντιδήμαρχος Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη απευθύνει πρόσκληση στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών να στηρίξει την νέα αυτή εθελοντική δράση με τη συμμετοχή κι άλλων Γιατρών - μελών του.
Η αντιδημαρχία Εθελοντισμού θα ενημερώσει έγκαιρα τους δημότες της Πάτρας που επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα για τις ανάγκες λειτουργίας του Δημοτικού Φαρμακείου, τις ημερομηνίες καθώς και το χώρο που θα γίνεται η συγκέντρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: