ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: Συμπλοκές και συλλήψεις από τα ΜΑΤ στον Χολαργό


Από τα πρωινά επεισόδια με τα ΜΑΤ και τους διαμαρτυρομένους συνδικαλιστές και πολίτες.
 
Συνελήφθη ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Συλλαλητήριο κατά της κυβέρνησης για το χαράτσι στην Πάτρα

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8 το πρωί  σήμερα μεταξύ συνδικαλιστών της  ΔΕΗ και αστυνομικών στο κτίριο πληροφορικής της στον Χολαργό.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τα ΜΑΤ επιχείρησαν να απωθήσουν τους συνδικαλιστές από το κτίριο ώστε οι τεχνικοί να αποκαταστήσουν τη λειτουργία της υπηρεσίας.
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 15 ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες το κτίριο έχει αδειάσει και η κατάληψη έχει λήξει, ενώ η ένταση μεταξύ συνδικαλιστών και ΜΑΤ  συνεχιζόνταν στον εξωτερικό χώρο.
Μεταξύ των συλληφθέντων συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να βοηθήσουν στον αγώνα, καθώς «ο αγώνας αυτός αφορά όλη την ελληνική κοινωνία».
Με την σύλληψη του συνδικαλιστή προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και άλλων 14 διαμαρτυρομένων η Ομοσπονδία κήρυξε 48ωρη απεργία, μόνον για το συγκεκριμένο τμήμα, από το οποίο εκδίδονται οι λογαριασμοί.

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Στο μεταξύ και σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα ΔΕΗ στην Πάτρα συνεχίστηκε η διαμαρτυρία των Πατρινών για το χαράτσι με συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ακτής Δυμαίων και ενημέρωση του κόσμου να μην πληρώσει τον αντισυνταγματικό φόρο.
Παράλληλα, χθες στο Μέγαρο Λόγου-Τέχνης, σε συνάντηση 150 εκπροσώπων φορέων της πόλης, με συμμετοχή του δημάρχου Πατρέων Γ. Δημαρά, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας  ΕΒΕΣΝΑ, αποφασίστηκε  η διοργάνωση συλλαλητηρίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, την Πέμπτη 1-12-11, από ώρα 7.30 μ.μ.,  παραμονή της συζήτησης στο ΣτΕ της προσφυγής φορέων ενάντια στο χαράτσι.
Επίκουρος στον αγώνα των Πατρινών στέκεται ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, που έχει στείλει επιστολή στον Ευ. Βενιζέλο, ενώ και ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι το βράδυ του συλλαλητηρίου θα σβήσουν για δύο ώρες τα φώτα της πόλης, γιαυτό καλούνται οι πολίτες που θα συμμετάσχουν να κρατούν κεριά αναμμένα  σε ένδειξη διαμαρτυρίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: