ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δείτε τα βίντεο από την χθεσινή πορεία φοιτητών και φορέων στην Πάτρα


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.


Στις 14 Δεκεμβρίου η δίκη του αντιρρησία συνείδησης Μάκη Κορωναίου

Αλληλεγγύη στον Γεράσιμο Κορωναίο.
Με μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και πορείες γιορτάστηκε η 38η επέτειος του Πολυτεχνείου στην Πάτρα, με εκκίνηση από το Παράρτημα που αποτέλεσε κέντρο αντίστασης των φοιτητών και  δημοκρατικών πολιτών στην χούντα, στην Αθήνα, όπου από το Πολυτεχνείο ξεκίνησε η πορεία, στην Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Χωριστή συγκέντρωση-πορεία έκανε και φέτος το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ τόσο σε Αθήνα (Πλ. Ομονοίας), Πάτρα (Πλ. Γεωργίου), όσο και στις άλλες πόλεις.
Στην Πάτρα σημειώθηκαν επεισόδια μετά την πορεία που έληξε ομαλά, παρά το γεγονός ότι οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες και οι προβοκάτορες που ενεργοποιούνται ανάμεσά τους προσπάθησαν να ακυρώσουν την εκδήλωση των φοιτητών και εργαζομένων που ξεκίνησε από το Παράρτημα. Μικρής έντασης επεισόδια εξελίχθησαν στην Πλ. Τριών Συμμάχων, από μπαχαλάκηδες και Αστυνομία, όπου επλήγη από τα ασφυξιογόνα αέρια και το μπλοκ  του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο στην συνέχεια προσπάθησαν να διεισδύσουν οι μαυροφορεμένοι.
 Μετά το τέλος της εκδήλωσης η ένταση μεταφέρθηκε στο κέντρο της Πάτρας, όπου μέχρι αργά το βράδυ συνεχίστηκε ένας ιδιότυπος πόλεμος στην μορφή «κλέφτες κι αστυνόμοι». Στο άδειο κέντρο της, η ρίψη αντικειμένων κατά των ΜΑΤ διαδέχονταν  τα δακρυγόνα της Αστυνομίας και η απάντηση ερχόταν με πυρπόληση δημοτικών κάδων καθαριότητας, που οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν για την αντικατάστασή τους. (Βλέπε πιο πάνω ρεπορτάζ από την χθεσινή πορεία των φοιτητών).

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΜΑΚΗ  ΚΟΡΩΝΑΙΟ

Χαρακτηριστικό ότι απέναντι από το Παράρτημα είχε αναρτηθεί πανό διαμαρτυρίας για τον αντιρρησία συνείδησης Γεράσιμο Κορωναίο, το γνωστό πατρινόπουλο της άνω πόλης, που αρνείται την στράτευσή του και στις 14 Δεκεμβρίου περνά από δίκη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό μια ημέρα νωρίτερα διοργανώνεται συγκέντρωση συμπαράστασης στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κάτω από το πανό βρισκόσανται συντρόφοι του και η μητέρα του Αλέκα, που ως μάνα ελπίζει ότι οι στρατοδίκες θα δείξουν κατανόηση και θα αποδεχτούν το αίτημα του συνηγόρου, του νεαρού ολικού αρνητή στράτευσης που θα ζητήσει να κηρυχθεί αναρμόδιο το στρατοδικείο, καθώς ο Μάκης Κορωναίος παραμένει πολίτης και να δεχθεί ότι η υπόθεση είναι αρμοδιότητας πολιτικών δικαστηρίων.
Δείτε τα ερασιτεχνικά δύο βίντεο του gzmosxos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: