ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς το καθιερωμένο γεύμα στην γιορτή του πολιούχου Αγ. Ανδρέα


Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, πανομοιότυπος με αυτόν της Αγ. Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Οι συνέπειες του αντιλαϊκού Μνημονίου που συνεχίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ αντανακλούνται και στον Δήμο Πατρέων

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, με συνέπειες ορατές στον καθένα μας. Η αντιλαϊκή πολιτική, με την εφαρμογή και νέας περικοπής των επικουρικών συντάξεων, τα απανωτά χαράτσια, η στέρηση εσόδων των δήμων και διάλυση της κοινωνίας μας υποχρεώνουν όλους σε περιστολή εξόδων.

Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει και ο Δήμος Πατρέων, που ακόμη δεν έχει λάβει την χρεωστούμενη επιδότηση από το Υπουργείο για την πληρωμή των υπαλλήλων, αλλά καταβάλλει μισθούς εξ ιδίων πόρων και ως εκ τούτου με άδεια ταμεία δεν επιτρέπεται η συνέχιση του εορταστικού εθίμου του τραπεζώματος επισήμων. Γι αυτό έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:  
«Στον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα, ημέρα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου του 2011, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και σύσσωμη η δημοτική Αρχή καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι  θα παραστούν στην Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου.
Μετά το πέρας της Λιτανείας ο Δήμαρχος Πατρέων θα υποδεχτεί στο Δημαρχείο τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, τους άλλους πολιτικούς εκπροσώπους, τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και τους δημότες για ανταλλαγή ευχών με αφορμή τον εορτασμό της πόλης.
Η δημοτική Αρχή, λόγω της οικονομικής κρίσης και της λιτότητας που βιώνουν οι εργαζόμενοι, όλος ο ελληνικός λαός, και βέβαια και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν θα παραθέσει φέτος το καθιερωμένο γεύμα στους επισήμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: