ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε ο βουλευτής Δημ. Λιντζέρης


Δημ. Λιντζέρης. Όλο και περισσότεροι ζητούν αποχώρηση Παπανδρέου.
«Οφείλει ο κύριος Παπανδρέου να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις για το κόμμα» δήλωσε στον ρ/σ «Αθήνα 9,84»

Πριν καν παραιτηθεί από πρωθυπουργός, άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ και για τη θέση του Γιώργου Παπανδρέου ως πρόεδρος του κόμματος. «Οφείλει ο κύριος Παπανδρέου να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις για το κόμμα», δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο Δημήτρης Λιντζέρης.
Ο βουλευτής έθεσε ευθέως θέμα ηγεσίας. Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η θητεία του προέδρου λήγει και τυπικά ο κύριος Λιντζέρης είπε ότι: «Οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις. Δεν πρόκειται για τις 11 (που έληξε η θητεία του Γ. Παπανδρέου) του μηνός, αρκεί να ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα».
«Μου περιγράφετε διαδικασία διαδοχής, αν χρειαστεί...», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Απολύτως. Οφείλει ο κύριος Παπανδρέου. Κατηγορηματικά έχω δηλώσει ότι οφείλει ο κύριος Παπανδρέου να δρομολογήσει ομαλές πολιτικές εξελίξεις και για τη χώρα και για το κόμμα. Καταλαβαίνετε τι λέω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: